Bliv partner

John Frandsen åbnede sin første ejendomsmæglerforretning i 1995. Siden åbningen er firmaet ejet, drevet og ledet af ejendomsmæglere. Dette princip ønskes bevaret fremover.

Hos Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen A/S vil vi gerne knytte tætte og langvarige bånd til de rette personer, så vi sammen kan udvikle forretningen. Som led i dette ønske, åbner vi mulighed for at du kan overdrage din forretning til os og fortsætte som Partner.

Partner-konceptet er opdelt i to trin – første trin er Partner, og andet trin er Ejer Partner. Som Partner får du ansvaret for et antal butikker, der dækker et sammenhængende geografisk område.

Dine ansvarsområder bliver primært at være et foregangsbillede for afdelingernes øvrige ansatte, være igangsættende, nyskabende og værdiskabende. Du vil have det daglige ansvar for afdelingernes resultater, personale, markedsføring og drift.

Du bliver en del af Partnergruppen, og vil deltage i halvårlige Partnermøder, hvor der samles op på periodens resultater, planer for kommende periode m.v. Hos Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen har vi en forventning om, at du fortsat føler ejerskab på dine butikker.

Vi tror på frihed under ansvar, hvor du fortsat vil have en stor daglig selvstændighed og frihedsgrad til at opnå gode resultater.

Kontakt

Kontakt direktionssekretær Camilla Bech på 8853 5404 hvis du ønsker at høre nærmere vedr. det at blive partner. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Vi byder nye partnere velkommen!

Som partner hos John Frandsen A/S får du stor indflydelse på din og dine kollegers dagligdag.

 

Se mere her:

Generelle informationerPresseVi vil købe din mæglerbutikOm os

Få et gratis VÆRDITJEK

Få et gratis VÆRDITJEK