Ranunkelvej 19, 9500 Hobro

Rummelig villa i populært og roligt område

Velindrettet villa med mange gode muligheder for både store og små familier. Boligen er opført i 1976 men tilbygget i 1987. Den byder på hele 175 m2, der bl.a. rummer fire store soverum, to lyse stuer, dejlig udestue samt to badeværelser. Her bor man på en lukket stikvej i nærheden af Bymarkskolen - hvor man ligeledes er tæt på ungdomsuddannelser, Idrætscenteret samt et væld af indkøbsmuligheder. Boligen indeholder: Godt bryggers med naturgasfyr fra 2011 og vaskefaciliteter. Køkken/alrum med lyse elementer og godt lysindfald.


Dagligstue med brændeovn og udgang til udestue og have. Lys stue/spisestue, ligeledes med udgang. Fordelergang med skabsplads og adgang til 2 rummelige værelser samt husets soveværelse, hvortil der hører et dejligt badeværelse med marmorfliser og bruseniche. Fra køkken/alrummet er der adgang til endnu et værelse samt badeværelse med brus og badekar. Desuden findes her også et praktisk viktualierum. 
Til villaen hører både en carport samt en stor garage med led-port og værkstedsplads. Den lukkede og indhegnede have byder på mange terrasser, der giver familien mulighed for både sol, læ og skygge afhængigt af vejret.
På grunden findes desuden to gode redskabsskure. Udestuen fra 2011 forlænger udelivet ind i både forår og efterår. Søger du en godt indrettet villa i et populært og roligt område? - Så bør du ikke snyde dig selv for en fremvisning af denne rummelige villa.


Kontakt Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen i Hobro på 98 51 20 26 for en fremvisning - Vi står klar alle ugens dag!

Kontakt: Anders

9851 2026

 • 175

  783 m2

  1

  4/2

  0 m2

  1976

  1987

 • 1.695.000

  Til salg

  Ejerbolig / Villa

  2.185 pr. mdr.

C

HBV60110

Tak for din bestilling af fremvisning

Du kan kontakte på:

Du har indtastet følgende oplysninger:

Tak for din henvendelse. Vi vender tilbage snarest.

{locationcityname}

{address}

{zipcity}

{estatem2} {cashprice}

{locationcityname}

{soldtext}
Lignende boliger