Søkærvej 21, Sdr. Onsild, 9500 Hobro

Hyggeligt bindingsværkshus med naturen omkring sig

I udkanten af Sønder Onsild - små 10 min. fra Hobro centrum - finder man dette hyggelige bindingsværkshus, der står klar til nye ejere.


Ejendommen ligger trygt på en blind vej, i god samhørighed med den omkring liggende natur. Hoveddøren går op til boligens 45 m2, der udfolder sig fra den flisebelagte entré. Her er pladsen veludnyttet, og man kan nemt arrangere knagerækker til overtøjet eller andre opbevaringsløsninger. Ved entréens venstre side ligger det rummelige, lyse badeværelse med flisegulv og bruseafsnit. Så snart man træder ind i boligens hyggelige køkkenalrum, fornemmer man den charmerende atmosfære, som fylder dette gamle bondehus. Sjælen mærkes virkelig i de mørke, sprossede vinduer, som skaber kontrast til det hvide interiør, de massive plankegulve, der strækker sig ind i den åbne stue og ikke mindst fra brændeovnen, som sender knitrende hygge til hele hjemmet. Soveværelset lægger sig i tæt forbindelse til stuen, hvilket skaber en god harmoni i hjemmet. Fra den oplagte spiseafdeling, som forener køkkenet og brændeovnsstuen, åbner døren ud til den solbeskinnede gårdhave og boligens 2.282 m2 store, naturskønne grund.


Grunden smelter smukt sammen med markerne, drysset med egen ”frugtplantage”, bede samt et drivhus midt i herligheden, hvor man kan nusse om sine grøntsager i lune rammer.  Huset står idyllisk med hvidpudset facade og fremtrædende tømmerstokke i bindingsværket. Gårdspladsen er lagt med perlesten og fører til den overdækkede carport, hvortil et isoleret og velindrettet vaskebryggers knytter sig. Derudover rummer grunden et stort udhus, som supplerer med flere m2, hvor der kan skabe eget værksted eller hobbyrum.


Oplev charmen på Søkærvej 21 - her er der mulighed for at bygge til og få lige præcis den landlige idyl, du altid har drømt om eller du kan få det hyggeligste fritidshus! Mulighederne er mange - både ude og inde!
 
Kontakt Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen i Hobro på 98 51 20 26 for en fremvisning og mærk den landlige idyl på denne herlige ejendom!

 

Kontakt: Anders

9851 2026

 • 45

  2.282 m2

  1

  1/1

  0 m2

  1821

  0

 • 485.000

  Til salg

  Ejerbolig / Villa

  1.142 pr. mdr.

HBV70040

Tak for din bestilling af fremvisning

Du kan kontakte på:

Du har indtastet følgende oplysninger:

Tak for din henvendelse. Vi vender tilbage snarest.

{locationcityname}

{address}

{zipcity}

{estatem2} {cashprice}

{locationcityname}

{soldtext}
Lignende boliger