Skivevej 66, 9500 Hobro

Sjælfuld og charmerende villa

På Skivevej 66 ligger denne charmerende villa fra 1949 placeret i yderst rolige omgivelser. Huset er i gåafstand til midtbyen og området indbyder desuden til hyggelige gåture i den dejlige natur.
Når man kører ind af indkørslen, lægger man hurtigt mærke til den helt særlige have med finurlige detaljer. Herfra bydes man velkommen i entréen og indenfor til 97 veldisponerede kvadratmeter.
 
Disse fordeler sig på henholdsvis en stueplan samt en 1. sal. Stueplanet indbefatter et stort rum med både køkken og en opholdsstue. I selve køkkenet er der god plads og fine naturfarvede skabselementer. Herfra kan man nemt følge med i snakken, der foregår i stueafdelingen. Derudover byder stueplanet på et godt værelse med masser af skabsplads. Ydermere får man et rummeligt badeværelse samt et udvendigt bryggers med fyr. Prikken over i’et må siges at være den hyggelige udestue, hvor man kan nyde sin eftermiddagskaffe og dagens avis. Denne ligger i forlængelse til husets overdækket terrasse, hvor man ligeledes kan nyde en kop kaffe. I denne forbindelse findes også de to udhuse, der kan benyttes og bruges lige efter behov. Trapperne leder til den hyggelige 1. sal med et nydeligt værelse. I det uudnyttede loftsrum er der også plads til at indrette et ekstra værelse eller benytte det til opbevaring. Udenfor kan man nyde godt af den dejlige og fredfyldte have, hvor man kan sidde på terrassen, når vejret byder sig.
Til huset hører også en fornuftig størrelse carport.


I Hobro er der bestemt skønt at bo, og huset ligger godt placeret. Hobro er en af Nordjyllands ældste købstæder og er særligt kendt for at være fyldt med liv, handel og kultur. Med adressen Skivevej 66, vil du dagligt kunne nyde en gåtur langs Vesterfjord samt indkøbsmuligheder der ligger næsten uden for døren. Alt i alt et skønt hus, hvor mulighederne er mange!
 
Kontakt Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen Hobro på 98 51 20 26  for en fremvisning - vi står klar alle ugens 7 dage!

 

Kontakt: Anders

9851 2026

 • 97

  750 m2

  2

  2/1

  0 m2

  1949

  1990

 • 798.000

  Til salg

  Ejerbolig / Villa

  1.070 pr. mdr.

D

HBV70050

Tak for din bestilling af fremvisning

Du kan kontakte på:

Du har indtastet følgende oplysninger:

Tak for din henvendelse. Vi vender tilbage snarest.

{locationcityname}

{address}

{zipcity}

{estatem2} {cashprice}

{locationcityname}

{soldtext}
Lignende boliger