Bakkely 17, 9500 Hobro

Villa i særklasse midt i Hobro

På Bakkely 17 ligger den charmerende villa, der må siges at være noget for sig. Her får du 121 lyse kvadratmeter fordelt på to plan plus anvendelig kælder, og hvad der må siges at være en af de hyggeligste haver i byen, og hele herligheden er gennemrenoveret i moderne stil. Alle rum har et formidabelt lysindfald, og langt de fleste er belagt med et lækkert, nordsvensk plankegulv i langsomt voksende gran.
 
Hoveddøren åbner op til en flisebelagt entré hvor man kan stille sine sko før man fortsætter ud i køkkenet. Indrettet med sit SMEG gaskomfur og Pininfarina køle- og fryseskab er det med det samme tydeligt at køkkenet med de friske, røde moduler er noget for sig – hvilket gør sig gældende for det meste i villaen. Det brede køkkenbord egner sig perfekt som spisebar til morgenmaden, og aftensmaden kan indtages i alrummet der ligger i forlængelse af køkkenet. I åben forbindelse finder vi den store stue med dobbelte terrassedøre, hvor man kan slænge sig i en god sofa efter en lang dag. Tilbage i entréen finder vi et lille gæstetoilet samt en flot trappe i maritim stil op til første sal, hvor alle rum har loft til kip.
Heroppe træder vi ind på et stilrent badeværelse med gulvvarme, håndklædetørrer, bruseniche, badekar, to håndvaske og udgang til en hyggelig altan. Ved siden af ligger det store soveværelse, ligeledes med udgang til altan, samt med et smukt loft med synlige spær. Det sidste værelse er helt perfekt som for eksempel børneværelse eller gæsteværelse, og på reposen er det ideelt at indrette til kontor.


Til sidst har vi en høj og tør kælder med udgang til have, troldtekt-loft med synlige bjælker. Kælderen rummer blandt andet et forrum/vaskerum, et hyggeligt badeværelse med toilet og brus og en vinkælder med indirekte belysning og fine detaljer. Villaen ligger højt med en lille terrasse mod øst og en større delvist overdækket terrasse mod vest. Udefra ser hele boligen hyggelig og eksklusiv ud, blandt andet på grund af de særdeles flotte vinduesrammer i olieret egetræ og de mørke ydervægge. Haven sætter streg under husets særpræg med en frodig og farverig bevoksning og en lille, charmerende sø der er med til at give det hele et ekstra pift. Dertil hører et drivhus og en dobbelt carport.
Med en beliggenhed for enden af en blind vej i et roligt område uden trafik er det perfekt for den lille familie der ønsker at bo i afstand til storbyens stress. Boligen ligger nær stisystemer og en kommende institution og under 1 km fra indkøb og Hobro station. Et hus skræddersyet til den kræsne køber!


Kontakt Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen på 98 51 20 26 for en fremvisning af denne unikke ejendom - HUSK vi står klar alle ugens 7 dage!

Kontakt: Anders

9851 2026

 • 121

  651 m2

  1

  2/2

  32 m2

  1918

  0

 • 1.630.000

  Til salg

  Ejerbolig / Villa

  1.523 pr. mdr.

C

HBV70084

Tak for din bestilling af fremvisning

Du kan kontakte på:

Du har indtastet følgende oplysninger:

Tak for din henvendelse. Vi vender tilbage snarest.

{locationcityname}

{address}

{zipcity}

{estatem2} {cashprice}

{locationcityname}

{soldtext}
Lignende boliger