Karisholmsvej 22, 8592 Anholt

Anholt er en skøn ferieø, hvor man oplever en hel unik stemning. Øen byder på et hav af naturoplevelser med klitter, endeløse strande og højt til himlen. Anholt er en naturperle med Ørkenen, Nordeuropas største lavhede, som et af de mest særprægede naturområder i Danmark. Anholt havnemiljø er i sommerperioden en oplevelse i sig selv med de mange lystbåde. For dyreelskeren er her et hav af fugle, imens sælerne kan opleves ved fyret.
 
Sommerhus er højt beliggende på en dejlig naturgrund hvoraf den nordlige del er bevokset med træer. Her er skøn udsigt fra grunden i 3 retninger over landskab og kort afstand til Vesterstrand, hvis brusen høres i horisonten.
 
Indretning: Stueplan er indrettet med: Fordelergang, 2 køjerum, badeværelse med brus og gulvvarme samt rum med vaskemaskine. Herudover den dejlige stue med køkken, der er husets hjerterum. Her er plads til hygge og sammenhold med et skønt kig til naturen, hvor det vilde dyreliv nydes. I stue er etableret brændeovn.
1 . sal er indrettet med yderligere 2 soverum. Her er et skønt kig fra begge til naturen.
Kælderplan består af opbevaringsrum til havemøbler, fritidsudstyr og lignende foruden ekstra disponibelt rum, der har mange anvendelsesmuligheder.
 
Se mere om Anholt på hjemmesiden http://visitanholt.dk/
 
Varme: Elvarme, Brændeovn
Vand: Privat alment
Kloak: Nedsivning
Vej: Privat fælles
Udlejning: ja

Kontakt: Nicklas

8638 7800

 • 70

  6.326 m2

  1

  24 m2

  1972

  0

 • 2.195.000

  Til salg

  Ejerbolig / Fritidshus

  1.553 pr. mdr.

DFR8005

Tak for din bestilling af fremvisning

Du kan kontakte på:

Du har indtastet følgende oplysninger:

Tak for din henvendelse. Vi vender tilbage snarest.

{locationcityname}

{address}

{zipcity}

{estatem2} {cashprice}

{locationcityname}

{soldtext}
Lignende boliger