Solgt

Lærkevej 3, 8370 Hadsten

Se store billeder Billeder Plantegning Kort

Dejlig villa med stor have nær Lilleåparken

På den naturskønne strækning mellem Randers og Aarhus ligger Hadsten - henholdsvis tyve og tredive minutters kørsel fra de to større byer. Det kan altså sagtens være aktuelt at kigge nærmere på dette område, hvis I eksempelvis skal pendle i dagligdagen. I et mindre perspektiv skal I finde jeres nye hjem på en rolig villavej i gåafstand til midtbyen. I flytter altså ind på en attraktiv adresse med fredelige omgivelser, få skridt til Lilleåparken og kort vej til alle hverdagens gøremål.

I ankommer til Lærkevej 3, og her bydes I velkommen af villaen fra 1955, hvor facaden prydes af sibirisk lærketræ - en rigtig fin detalje. Villaen er desuden tilbygget i 2003. Her får I en god etplansvilla samt den gode garage, som giver jer plads til familiens køretøj.

Indendøre venter jer hele 156 kvadratmeter, og boligen bærer præg af vedligehold og flere steder moderne opdateringer. Planløsningen folder sig blandt andet ud med et stort bryggers, to pæne badeværelser og to værelser, hvor det største ligger i forbindelse med et mindre værelse, der eventuelt kan indrettes som kontor. Badeværelserne byder på et stilrent design, og de står begge med hvide fliser på væggene, mens gulvene skaber kontrast med deres sorte klinker. Begge steder er der bruseniche, og det største opgraderes desuden af et spabad.

Boligen fuldendes af to dejlige opholdsmiljøer, nemlig køkken-alrummet og stuen, som tilsammen giver jer god plads til familielivet. I køkkenet kan I kaste jer over madlavningen, mens I følger med i snakken omkring spisebordet, og der er desuden direkte adgang til stuen. Her træder I ind i et herligt rum, som er indrettet med loft til kip og en lang række vinduer, hvilket tilsammen udmønter sig i en god rumfornemmelse. Her får I et naturligt samlingssted med plads til både hverdag og fest. Når vejret er godt, leder hele tre døre jer udenfor i haven.

I overtager en grund på intet mindre end 1.150 kvadratmeter, så der er perfekte betingelser for udelivet. Haven er indrettet med en sydvestvendt fliseterrasse, hvor sommerdagene kan gå med grill, sol og gode venner, men derudover er der også rigelig plads til små solkroge, flotte højbede og måske en fin køkkenhave. Som et ekstra plus får I også et værksted til diverse gør-det-selv-projekter.

Velkommen til jeres nye hjem!
Læs mere
  • Boligareal: 156 m²
  • Grundareal: 1150 m²
  • Byggeår: 1955
  • Værelser: 5
  • Carport: Ja
  • Energimærke: C
  • Sagsnr: HAV2248
Jens Kristian Toft Abildskov

Har du spørgsmål, så kontakt mig

Jens Kristian Toft Abildskov

Salg & Vurdering
Telefon: 8696 3008
Mobil: 2892 1552
jk@johnfrandsen.dk

Læs mere

Køberkartotek

Få en mail når den ejendom du har søgt er ledig

Opret søgeagent

Vi lever af tilfredse kunder!

Hos John Frandsen A/S er tilfredse kunder vores topprioritet. Vi gør en ekstra indsats for dit boligsalg.

Bestil VÆRDITJEK

Sidste nyt om boligmarkedet

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv opdateret om dit lokale
boligmarked samt deltag i vores konkurrencer

Læs mere

Bestil et gratis VÆRDITJEK

Bestil et gratis VÆRDITJEK

Bestil fremvisning

Hent salgsopstilling

Kontakt mægler

Tilmeld åbent hus