Furvej 2, 7680 Thyborøn

Se store billeder Billeder Kort

Med en beliggenhed, planløsning og storslåede udearealer som kan tilfredsstille de fleste, i alle aldre, skylder du dig selv at se denne fantastiske bolig!

Selve villaen er, heldigvis, trukket helt frem mod den børnevenlige Furvej og den flisebelagte ”forhave” gør hverdagen og parkeringen let. Inden vi skal indenfor, skal vi opleve noget ganske særligt – hvert fald for byen Thyborøn. Her finder du en stor have med masser af muligheder for udeophold, solbadning dagen lang eller leg på ”boldbanen” – faktisk er her også frugttræer og vi kan fremhæve de lækreste æbler, bære, hindbær og brombær, lige til at plyndre for de mindste eller de lækkersultne.
 
Grillmesteren i huset bliver også forkælet at udhuse så du kan grille året rundt i tørvejr og opbevaring af de mange fritidsinteresser og cykler er intet problem.
 
Indvendigt ser du, allerede i det nyere bryggers, hvilken luft og plads du har i netop dette hus. Bryggerset har udgang til haven og et særskilt vaskemiljø med vaskemaskine og tørretumbler. Bryggerset leder dig ind i det lyse og rummelige køkken – er du til KÆMPE køkkenalrum kan dette også laves her, men der er god plads til familien om spisebordet. Fra køkkenet er der gæstetoilet med skibsplankegulv et stort værelse, som oprindeligt har været to samt den stor stue med masser af vinduer mod haven. Ovenpå er der en teenagedrøm med en stor stue, bar, aktivitetsrum eller blot et stort værelse – ja ideerne er mange, yderligere findes der her to gode værelser og to badeværelser – fedt ikke at skulle vente om morgenen ikke?
 
Huset er, som du måske har gættet, ret stort – men uden at være uoverskuelig eller gå på kompromis med hyggen. 
 
Thyborøn er en by i en rivende udvikling, hvor turismen og det autentiske lokalsamfund, som i gamle dage, blomster med nye fiskerestauranter, fiskebutik, slagter, shopping muligheder og flere fritidsaktiviteter og børnepasningen indenfor sikker afstand. Indkøbet klares let under 100m. herfra og Vandlandet i Værket, som findes 10min. Gang her fra kunne måske friste?
 
Spørgsmålet er nu – kan du genkende en god handel når du ser den.
Læs mere
 • Boligareal: 235 m²
 • Grundareal: 1155 m²
 • Bygge-/ombygningsår: 1975/2012
 • Værelser: 5
 • Garage: Ja
 • Energimærke: C
 • Kontant: 995.000 kr.
 • Ejerudg. pr. md.: 1.732
 • Sagsnr: DB0160000277
 • Bestil salgsvurdering
 • Hent salgsopstilling
 • Bestil fremvisning
 • Kontakt mægler
Jens Christian Krogh

Bestil en gratis salgsvurdering

Jens Christian Krogh

Ejendomsmægler, MDE
Telefon: 9782 2900
Mobil: 2099 4748
jc@johnfrandsen.dk

Læs mere

Køberkartotek

Få en mail når den ejendom du har søgt er ledig

Opret søgeagent

Vi lever af tilfredse kunder!

Hos John Frandsen A/S er tilfredse kunder vores topprioritet. Vi gør en ekstra indsats for dit boligsalg.

Bestil Salgsvurdering

Mæglersamarbejde i Spanien

Drømmer du om en bolig og en livsstil på den spanske solkyst?

Læs mere

Bestil en gratis salgsvurdering her

BESTIL
SALGSVURDERING!


Går du i salgstanker eller vil du vide hvad din bolig er værd?

Bestil en gratis salgsvurdering af din bolig i dag.
Bestil en gratis salgsvurdering her

Bestil salgsvurdering

Bestil fremvisning

Læs betingelserne her

Hent salgsopstillingVed at svare ja til ovenstående spørgsmål, giver jeg samtykke til, at Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen må anvende mine oplysninger til at kontakte mig med nyheder, informationer, tilbud og markedsføring af ydelser inden for ejendomsrelaterede områder via elektronisk post, herunder e-mail og sms, telefon eller brev. Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen videregiver ikke mine oplysninger til tredjemand, og samtykket kan altid tilbagekaldes via e-mail til randers@johnfrandsen.dk.

Kontakt mægler

Læs betingelserne her

Tilmeld åbent hus

Læs betingelserne her