Ny pris

Sverigesvej 3, 7400 Herning

Se store billeder Billeder Plantegning Kort

Velholdt familievilla centralt i Herning

På Sverigesvej 3 kan I nu overtage nøglerne til denne indflytningsklare villa, der med sine mange kvadratmeter og tidløse indretning, vil være ideel for børnefamilien, der foretrækker en nem tilværelse midt i Herning og tæt på alle hverdagens fornødenheder.
 
Indendøre indeholder stueplan en entre, et gæstetoilet, to værelser, et køkken-alrum og to stuer.
 
Når overtøjet er hængt på knagerækken, kan I træde ind i det rummelige køkken-alrum, der rigtig kommer til sin ret med de pæne trægulve samt flotte køkken i klassiske sorte og hvide elementer.
 
Yderligere strømmer lyset ind i hjemmet, så her er det ikke svært at forestille sig familien samlet om middagsbordet, inden sofahyggen kalder efter en lang dag. Og når søvnen først trænger på, kan I glæde jer over et stort soveværelse med indbygget skab samt et tilstødende værelse oplagt for familiens mindste medlem. Haven formår også at smelte sammen med boligen, da I fra den første af de to stuer kan betragte udsigten over den grønne have eller blot slænge jer med yndlingsromanen på en daybed. Ad nogle få trin kan I træde ned i hjemmets anden stue, der kan benyttes helt efter jeres behov og ønsker, da den gode plads åbner op for et multirum, loungeområde mm.
 
I kælderplan kan indretningsdrømmene om teenageafdeling, fitnessrum eller hobbyrum indfries, da I kan glæde jer over tre store disponible rum, der alle er med vindue. Derudover byder husets stilrene badeværelse på både badekar og brus samt integreret vaskeplads.
 
Fornøjelserne fortsætter i haven, der helt rigtigt vender mod syd og vest. Så hvad enten sommeren skal nydes på terrassen, der også har en overdækket del, eller indebærer leg på plænen, vil solen følge jer over hele dagen. Og når I kommer hjem fra arbejde eller skole, kan bilen køres ned i garagen og børnenes cykler parkeres i det praktiske cykelskur, der også har god plads til haveredskaber mm.
 
Som prikken over i’et får I heller ikke en bedre beliggenhed i hjertet af Herning, da både skoler, daginstitutioner, indkøb, sportsklubber og adskillige specialforretninger kan nås på gåben fra hjemmet. Yderligere kan I på få minutter tilkøre Herningmotorvejen, der hurtigt kan fragte jer til arbejdet.
 
Kontakt os allerede i dag for en fremvisning.
Læs mere
 • Boligareal: 97 m²
 • Grundareal: 604 m²
 • Kælderareal: 87 m²
 • Bygge-/ombygningsår: 1949/2000
 • Værelser: 4
 • Garage: Ja
 • Energimærke: F
 • Kontant: 1.595.000 kr.
 • Ejerudg. pr. md.: 2.321
 • Sagsnr: 36760000043
 • Bestil værditjek
 • Hent salgsopstilling
 • Bestil fremvisning
 • Kontakt mægler
Phillip Thusing Krogsgaard

Har du spørgsmål, så kontakt mig

Phillip Thusing Krogsgaard

Ejendomsmægler, MDE
Telefon: 8853 5446
Mobil: 2069 8061
ptk@johnfrandsen.dk

Læs mere

Køberkartotek

Få en mail når den ejendom du har søgt er ledig

Opret søgeagent

Vi lever af tilfredse kunder!

Hos John Frandsen A/S er tilfredse kunder vores topprioritet. Vi gør en ekstra indsats for dit boligsalg.

Bestil VÆRDITJEK

Mæglersamarbejde i Spanien

Drømmer du om en bolig og en livsstil på den spanske solkyst?

Læs mere

Bestil en gratis salgsvurdering her

BESTIL
SALGSVURDERING!


Går du i salgstanker eller vil du vide hvad din bolig er værd?

Bestil en gratis salgsvurdering af din bolig i dag.
Bestil en gratis salgsvurdering her

Bestil et gratis VÆRDITJEK

Bestil fremvisning

Læs betingelserne her

Hent salgsopstillingVed at svare ja til ovenstående spørgsmål, giver jeg samtykke til, at Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen må anvende mine oplysninger til at kontakte mig med nyheder, informationer, tilbud og markedsføring af ydelser inden for ejendomsrelaterede områder via elektronisk post, herunder e-mail og sms, telefon eller brev. Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen videregiver ikke mine oplysninger til tredjemand, og samtykket kan altid tilbagekaldes via e-mail til randers@johnfrandsen.dk.

Kontakt mægler

Læs betingelserne her

Tilmeld åbent hus

Læs betingelserne her