Vi sælger Skødstrup!

Skal du have solgt?

Vi er vilde med at sælge byen og din bolig.

Bytorvet 7A, 8541 Skødstrup
Tlf.: 86 18 01 02
Email: skoedstrup@johnfrandsen.dk

Det får du ved at sætte til salg hos os:

Vi er din lokale ejendomsmægler i Skødstrup, som med et stort samarbejde butikkerne imellem, sikrer dig et godt boligsalg.

Med fokus på vores SJAT-værdier, er vores mission at være synlige, jordnære, aktive og ikke mindst troværdige. Hos os får du altså et ejendomsmæglerteam der er til at stole på, og som er med hele vejen igennem dit boligsalg!

Vi dækker over områderne Skødstrup, Løgten, Mejlby, Hårup, Hjortshøj, Skæring, Skæring Strand, Egå, Risskov, Vejlby, Skejby og Nye. Her kender vi boligmarkedet særdeles godt og vi vil være sit sikre ejendomsmæglervalg til hurtigt boligsalg.

Mød dit lokale og engagerede team

Anders Kovsted

Afdelingsleder
29 38 71 11ank@johnfrandsen.dk

Gert Nielsen

Ejendomsmægler, MDE
28 92 77 02gn@johnfrandsen.dk

Mads Skov Larsen

Ejendomsmægler, MDE
27 68 60 64msl@johnfrandsen.dk

Heidi Villadsen

Sagsbehandler, Ejendomsmægler, MDE
86 98 67 73hvi@johnfrandsen.dk

Emilie Vallentin Neiman

Trainee
28 71 59 32evne@johnfrandsen.dk

Udsigt, natur og børnevenlige rammer nær Aarhus

I Skødstrup er alt inden for kort afstand, både foreningslivet, dagligvarer, skole, daginstitutioner, skov og strand, god infrastruktur og Aarhus, der ligger blot 15 kilometer væk.

Skødstrup er perfekt til børnefamilien, der gerne vil have trygge og nære rammer med faste stisystemer til skolen og sportsklubben i cykelafstand, gode indkøbsmuligheder, lokale butikker, frisører og restauranter, men som samtidig vil gøre brug af tilbuddene fra Aarhus.

Med letbanen midt i byen og få minutters kørsel til motorvejen, er det nemt for pendlerne, uanset om destinationen hedder Aarhus eller Aalborg.

Skødstrup byder også på kort afstand til stranden, havet og skoven og har tilmed en formidabel udsigt til Mols og Aarhus bugten.