Vi elsker at sælge Middelfart!

Skal du have solgt?

Vi er eksperter på lokalområdet, og derfor er vi de rette til at stå for dit boligsalg!

Jyllandsgade 45, 7000 Fredericia
Tlf.: 44 77 66 55
Email: middelfart@johnfrandsen.dk

John Frandsen Middelfart er dit unge og dynamiske ejendomsmæglerteam

Vi forstår, at køb og salg af bolig er en af de vigtigste og mest krævende beslutninger i livet, både økonomisk og følelsesmæssigt.

Hos os er din situation og dine behov altid i fokus. Vi sikrer, at du får den bedst mulige oplevelse og det bedste resultat, når du handler bolig.

Vi stræber efter at være din foretrukne ejendomsmægler i Middelfart. Vores engagement og dedikation betyder, at vi altid er klar til at yde den ekstra indsats for at sælge din bolig hurtigt og effektivt.

Vælg John Frandsen Middelfart – din lokale ekspert med et personligt touch.

Mød dit lokale og engagerede team

Sofie Besser Wissmann

Daglig leder, Partner & Ejendomsmægler, MDE
76 22 30 55sbw@johnfrandsen.dk

Almedin Lukovic

Partner & Ejendomsmægler, MDE
27 83 44 31alu@johnfrandsen.dk

Geena Krogh Johansen

Sagsbehandler
69 15 60 00gkj@johnfrandsen.dk

Middelfart – En perle i Danmark med naturskønne omgivelser

Middelfart ligger centralt i Danmark og er omgivet af smuk natur. Byens strategiske placering i trekantområdet, tæt ved motorvejsnettet, gør den attraktiv for erhvervslivet og nem for pendlere at komme både til og fra.

Middelfart er en moderne by i rivende udvikling. Byen er kendt for sin fantastiske natur, med dejlige skove, strande og bademuligheder. Arkitektonisk forener Middelfart på smukkeste vis moderne og ældre bygninger. Kunst- og kulturlivet blomstrer, og byens beliggenhed gør den endnu mere tiltalende. Midtbyen byder på en charmerende gågade fyldt med spændende butikker og hyggelige caféer, der inviterer til afslappende stunder og hyggelige shoppingture.