Bliv partner

Almedin Partner

John Frandsen åbnede sin første ejendomsmæglerforretning i 1995. Siden åbningen er firmaet ejet, drevet og ledet af ejendomsmæglere. Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen er p.t. Danmarks hurtigst voksende og markedsvindende ejendomsmægler-virksomhed.

Partner-konceptet er opdelt i to trin – første trin er Partner, og andet trin er Ejer Partner. Som Partner får du ansvaret for et antal butikker, der dækker et sammenhængende geografisk område. Dine ansvarsområder bliver primært at være et forbillede og inspiration for afdelingernes øvrige ansatte, være igangsættende, nyskabende og værdiskabende. Du vil have det daglige ansvar for afdelingernes resultater, personale, markedsføring og drift.

Du bliver en del af Partnergruppen og vil deltage i halvårlige Partnermøder, hvor der samles op på periodens resultater, planer for kommende periode m.v. Hos Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen har vi en forventning om, at du føler ejerskab på dine butikker.

John Frandsen medarbejdere

Kontakt

Kontakt direktionssekretær Camilla Bech på 8853 5404 hvis du ønsker at høre nærmere vedr. det at blive partner. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Vi byder nye partnere velkommen!

Som partner hos John Frandsen A/S får du stor indflydelse på din og dine kollegers dagligdag.