Vi elsker Hjørring!

Skal du have solgt?

Vi kender lokalområdet og derfor skal du sætte til salg hos os i dag.

Svinget 1A, 9800 Hjørring
Tlf.: 44 77 66 77
Email: hjoerring@johnfrandsen.dkDit unge og fremadstormende ejendomsmæglerteam i Hjørring.

Med over 10 års mæglererfaring vil vi være dit fortrukne valg når din bolig skal sælges.

Vi lever, bor og arbejder i Hjørring og forstår at sælge din bolig. Ved at vælge os, vil du opleve en knivskarp dialog omkring dit boligsalg og løbende orienteringer samt feedback. Vi er eksperter i video til Facebook, som er et rigtigt godt supplement til boligsiden og avisannoncering – på den måde finder vi køberen hurtigt og effektivt!

Resultater og salgssucces kommer ikke af sig selv, vi er parat til at yde den ekstra indsats for at sælge din bolig i Hjørring.

Mød dit lokale og engagerede team

Thomas Beith
Thomas Beith

Ejendomsmægler, MDE
52 19 78 84tbh@johnfrandsen.dk

Hjørring er byen, der har det hele!

Hjørring er byen, hvor trådene samles – hvad enten det handler om byens Dana Cup, kulturbegivenheder, erhvervsliv, uddannelse, natur eller den årlige julebelysning.

Hjørring er samlingspunkt for rigtig mange familier som er bosat i Hjørring Kommune, og byen tiltrækker stadig tilflyttere og har flere store arbejdspladser. Byen har i de senere år gennemgået en flot modernisering af både gågadeliv og renovering af skoler.

Naturen har også fået god plads i Hjørring med blandt andet Svanelunden med årlig Skt. Hans fest, Hjørring Bjerge og Bellevue udsigtstårn, samt den rå natur ved kysterne.

Med sin placering midt i Vendsyssel og motorvejsnet lige i baghaven, er det nemt at komme til og fra arbejde udenfor Hjørring Kommune.

Hjørring er vores by, og vi lever og bor her selv.

Kig ind til os i butikken og start med en gratis salgsvurdering.