Vi sælger Klarup,
Storvorde og omegn!

Skal du have solgt?

Vi kender både det lokale boligmarked og køberen til din bolig!

Klarupvej 53, 9270 Klarup
Tlf.: 98 32 61 99
Email: klarup@johnfrandsen.dk

Vi elsker Klarup, Storvorde og omegn

Et område i forrygende udvikling – Klarup, Storvorde og omegn er perfekt til alle aldre og byder på perfekte rammer til børnenes opvækst. Vi kender området – og ved alt der rører sig.

Klarup afdelingen er i en forrygende udvikling og sammen med vores kontor i Aalborg er vi skarpe på boligsalg i Klarup, Storvorde,  Aalborg & Omegn.

Vi sætter en ære i at gøre en positiv forskel for dig og din bolig – og dermed sikre dig et trygt og hurtigt boligsalg. Vi gør det let for dig at vælge ejendomsmægler i Klarup, Storvorde & Omegn.

Mød dit lokale og engagerede team

Mathias L. Sørensen

Afdelingsleder, Ejendomsmægler, MDE
30 95 51 72mls@johnfrandsen.dk

Nadja Fogh Madsen

Ejendomsmægler, MDE
98 32 61 99nfm@johnfrandsen.dk

Trainee i Klarup Christian Meyer
Christian H. N. Meyer

Salg & Vurdering
28 29 38 02cnm@johnfrandsen.dk

Klarup Villa

Tæt på alt, hvad man har brug for

I Klarup, Storvorde og omegn har både lokalsamfundets fordele og storbyens muligheder tæt på. Det er satellitbyer i rivende udvikling. Her er man tæt på alt, hvad man har brug for i hverdagen; både dagtilbud, børnehave, skole, fritidsaktiviteter, indkøbsmuligheder og forskellige lokale delikatesseforretninger.

Mange nybyggere har fået øje på Klarup og Storvorde, hvor et godt sammenhold, mange ildsjæle og et rigt foreningsliv er en selvfølge.

Samtidig tager det ikke mange minutter at komme til motorvejen, ligesom Aalborg ligger ”rundt om hjørnet”. Men man behøver ikke at tage ind til byen for at få oplevelser. Med Limfjorden som nabo og masser af andet fantastisk natur i nærheden, venter der et helt katalog af naturoplevelser i særklasse, blandt andet Dokkedal og Mulbjergene, Lille Vildmosecentret og Rold Skov.