Generelle informationer

Ansvarsforsikring og garantistilling

Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen A/S
CVR-nr.: 19752372

Virksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Global Specialty, filial af HDI Global Specialty SE, Langebrogade 3F, 1411 København K, tlf. nr. 33 36 95 95, e-mail claim-dk@hdi-specialty.com.

Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages af kontorer beliggende i Europa.

Virksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening, www.de.dk

Alle ansvarlige ejendomsmæglere i virksomheden er uddannet i Danmark. Alle ejendomsmæglerelever er under uddannelse i Danmark.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen, se www.erhvervsstyrelsen.dk

Samarbejdsaftale

Samarbejdsaftaler

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af/henvisning til:

Vi sætter en ære i at have et godt lokalt samarbejde og har mange lokale samarbejdspartnere bl.a. Sparekassen Danmark.

Solgt skilt

Sponsor

Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen er en væsentlig del af lokalområderne, og modtager i den forbindelse også mange ansøgninger om støtte og sponsorater.

I den forbindelse er der etableret et sponsor-udvalg, der hvert år modtager flere ansøgninger, end de kan imødekomme. Derfor er det nødvendigt at foretage en nøje prioritering af hver enkelt ansøgning.

Vi kan desværre ikke give støtte til alt, men hver enkelt ansøgning vil blive behandlet seriøst, og du ansøger om sponsorat ved at sende præcis ansøgning, der fortæller om indholdet, den nyttige effekt mv., ved at sende en mail til: mid@johnfrandsen.dk

Branchen

Der er flere måder, man kan blive ejendomsmægler på. Det er meget individuelt hvilken måde, der passer bedst til dig, da det afhænger af din uddannelses- og arbejdsmæssige baggrund. Kontakt os gerne for uddybende information.

Du kan læse om ejendomsmæglerbranchen på Dansk Ejendomsmæglerforenings hjemmeside.

Arbejdsplads

Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen A/S har været i konstant vækst siden etableringen i 1995. Vi møder kunderne i øjenhøjde, og har i det hele taget et stærkt fokus på kundetilfredshed.

Har du det vi søger?
Du skal være en meget udadvendt, dynamisk og selv-igangsættende type, der kan lide at have fart på. Du skal være salgs- og resultatorienteret. Hos John Frandsen er alle sælgere! Du skal være lokalkendt og stærkt engageret i lokalområdet. Gerne en del af formelle og uformelle netværk (f.eks. sportsforeninger og erhvervsnetværk).

Vi tilbyder
Et ungt, dynamisk mæglerteam, der taler kundens sprog. Vi tilbyder en karriere i et af Danmarks førende ejendomsmæglerfirmaer, som har stor succes indenfor såvel privatbolig-, erhvervs- og landbrugsområdet. Du bliver en del af hverdagen i et uhøjtideligt og engageret team. Du vil få administrativ opbakning af dine kollegaer.

Mennesker

Vi bestræber os fortsat på at tiltrække dygtige og værdiskabende medarbejdere som hjørnesten i Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen A/S. Med gode, arbejdsomme og ambitiøse medarbejdere er vi godt klædt på til fortsat fremgang i Midtjylland til gavn for firmaets kunder.

Hos John Frandsen A/S har vi bl.a. fokus på at:

• Skabe et miljø hvor alle medarbejdere er lige vigtige, og bidrager på lige fod – det er vores SJAT-værdier

• Give support, fleksibilitet og anerkendelse. Alle har forskellige ambitioner, så vi vil have fokus på at sikre at du har de rette rammer for at gøre et god stykke arbejde

Vores værdier

Synlig – Vi har en markant markedsføring – Vi har en stor kontakt flade
og vi kender kunden

Jordnær – Vi taler kundens sprog – Vi svarer på alt – Vi gør tingene enkle
og vi er i øjenhøjde med kunden – Vi tænker som kunden

Aktiv – Vi er arbejdsomme, initiativrige, engagerede, effektive og handlekraftige – Vi skaber værdi for kunden

Tæt på – Kunden kan altid få fat på os – Vi er lokale – Vi kender lokalområdet som vores egen bukselomme

Hos John Frandsen A/S får du frie hænder, så du kan udvikle dine kompetencer og levere de bedste resultater for vores kunder.