Butik nr. 35 åbner i Silkeborg

22.12.2021 | Artikel

Ambitionerne er store i Søhøjlandet, hvor ejendomsmægler John Frandsen nu åbner i Kate K’s tidligere lokaler på Borgergade.

Butik nummer 35 i rækken hos ejendomsmæglerkæden John Frandsen åbner nu i Silkeborg, hvor Christian Knudsen, der er trainee-uddannet fra John Frandsen i Hammel, bliver daglig leder.

“Det har altid været mit største ønske at drive en mæglerbutik i min favoritby i hele Danmark. At det så kan blive i John Frandsen setup’et, som jeg kender ud og ind, gør det kun endnu bedre,” siger Christian Knudsen.

Butikken i Silkeborg har været på trapperne længe, det var kun egnede lokaler, der manglede, og de er nu fundet i Kate K’s gamle lokaler på Borgergade 64 st.tv.

”Vi har igennem en årrække haft kig på lokalområdet omkring Silkeborg, da byen er stærkt voksende og tiltrækker mange købere fra især Aarhus, med sit smukke landskab samt gode infrastruktur til både Aarhus og Herning. Det er ingen hemmelighed, at vi har store ambitioner i Søhøjlandet,

som er et attraktivt vækstområde og et knudepunkt i det centrale Jylland,” siger ejendomsmægler og partner Jacob Laage Andersen fra John Frandsen A/S, der kommer til at have det overordnede ansvar for butikken.

Gå en ekstra mil
Daglig leder Christian Knudsen glæder sig til at åbne butikken, og han lover, at der både vil være et godt opstartstilbud og dedikerede medarbejdere, der er klar til at gå en ekstra mil for kunderne.

”I butikken vil I finde passionerede medarbejdere, høj service og faglig stolthed. Byen mangler en ejendomsmægler, der tænker ud over de faste rammer for at sikre et godt boligsalg,” siger han.

Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen er allerede stærkt repræsenteret med 34 butikker fordelt fra Kolding i syd til Aalborg i nord og vestpå over Herning, Holstebro og Struer.

Med den nye butik lige midt i dækningsområdet er grundlaget for en endnu bedre synergi stor.

Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen åbnede i 1995 i Randers og har siden udviklet sig til at være en af Danmarks største ejendomsmæglerfirmaer.
Ud over de nu 35 butikker er der 4 erhvervsafdelinger og 2 landbrugsafdelinger.

Virksomheden beskæftiger i dag over 120 ansatte i Jylland.