Ny ejerpartner i John Frandsen A/S

22.12.2021 | Nyhed

Det er med stor glæde, at vi kan meddele at vi har optaget endnu en partner. Jacob Laage Andersen er med virkning fra 1. januar 2022 indtrådt som partner i John Frandsen Hammel og Silkeborg.

Jacob har været en fast del af virksomheden i en årrække, og har levet op til tilliden, leveret resultaterne og været en stor del af firmaets gode udvikling i Hammel, hvor vi har været på rekordhøje 188 salg på 12 måneder her i 2021. Jacob har også været den bedst sælgende mægler i John Frandsen A/S de seneste 7 år, og slået alle rekorder.

”Jacob Laage er, ligesom de øvrige partnere vi har optaget i løbet af 2021, et godt eksempel på, hvordan vi gerne vil udvikle virksomheden og dens ansatte. Han startede hos os som praktikant, og har udviklet sig til en stærk og kompetent mægler og leder. Jeg tror også det meste af Hammel kender til eksempler på hans evner indenfor annoncer og video. Vi er yderst tilfredse med at Jacob har valgt at knytte sig endnu tættere til virksomheden” fortæller John Frandsen.

Jacob Laage Andersen udtaler selv i forbindelse med den nye rolle i firmaet: ”Jeg vil gerne takke vores mange kunder, for den tillid de har vist os. Vi har i hverdagen et stort fokus på at yde en ekstraordinær indsats og sikre kunden en god oplevelse i hele processen. Det er også vigtigt at sige, at de gode resultater der er skabt i høj grad skyldes det dygtige team af kollegaer i Hammel, som jeg har omkring mig. Afdelingerne i Hammel og Silkeborg ligger i naturlig forlængelse af hinanden, og jeg er sikker på den nye Silkeborg-afdeling vil opleve den samme popularitet hos boligsælgerne, som vi har oplevet i Hammel.”

”Tillykke til Jacob – velkommen i partnerkredsen, og vi glæder os til det nye samarbejde om at gøre vores alles virksomhed endnu stærkere,” fortsætter John Frandsen.

Ny afdeling i Silkeborg

Samtidig med at den aktive mand tiltræder som ejerpartner i John Frandsen, er han som nævnt også med til at åbne en helt ny John Frandsen butik i den populære by Silkeborg.

Butikken er nummer 35 i rækken hos ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen, hvor vi i januar 2022 åbner i ”mæglergaden” Borgergade, i det centrale Silkeborg.

”Vi har store ambitioner i Søhøjlandet, som er et attraktivt vækstområde og et knudepunkt i det centrale Jylland. Så vi har haft kig på Silkeborg i lang tid, og vi glæder os. Silkeborg ligger perfekt for os og passer godt til vores koncept,” afslutter Jacob Laage Andersen.

Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen åbnede i 1995 i Randers og har siden udviklet sig til at være et af