Ny partner i John Frandsen A/S

08.04.2022 | Nyhed

Som led i Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsens fortsatte udvikling, har firmaet optaget Danny Brok Hedegaard som medejer og partner i firmaets afdeling i Horsens.

Danny har arbejdet hos Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen igennem en kort årrække, og har gjort kometkarriere. Han har været en drivkraft bag det flotte løft i omsætning, som man har opnået i Horsens.

”Danny har bevist, at han har evnen og viljen til at skabe vækst og resultater i vores vigtige markedsområde i Horsens. Det er naturligt at Danny nu tager skridtet fuldt ud, og indtræder i ejerkredsen af firmaet” fortæller John Frandsen.

”Danny er et godt eksempel på, hvordan det lokale tilhørsforhold, arbejdsomhed og dygtighed udvikler både ham selv og virksomheden. Vi er meget tilfredse med, at Danny nu har valgt at knytte sig endnu tættere til virksomheden” fortsætter John Frandsen.

Danny Brok Hedegaard føler sig i høj grad hjemme hos Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen, og glæder sig til at være en del af firmaets videre udvikling

”Jeg er glad for at kunne være med til, at tage butikken og firmaet et ekstra skridt. Vi har haft en god vækst igennem flere år, og den vækst glæder jeg mig til at kunne fortsætte,” udtaler den nye partner Danny Hedegaard.

Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen A/S består i dag af 36 boligafdelinger og har derudover fire selvstændige erhvervs- og landbrugsafdelinger. Firmaet kunne i 2020 fejre sit 25-års jubilæum og er i dag et af Danmarks største ejendomsmæglerfirmaer.