Solgt

Vestre Alle 39, 7430 Ikast

Se store billeder Billeder Plantegning Kort

Spændende villa med charme og god planløsning

Spændende villa med charme og god planløsning

Velkommen indenfor i denne charmerende villa fra 1972, som bare venter på at danne rammerne om jeres tilværelse.

Den klassiske murstensvilla breder sig over 188 m2 og er så godt som skræddersyet til familielivet. Planløsningen er veludnyttet med fem eventuelle soveværelser og en stor stue, som er opdelt i tre: spisestue, opholdsstue og en pejsestue, der hver især skaber et samlingspunkt i hjemmet med plads til familiehygge og weekendens sociale arrangementer. Planløsningen fortsætter med et gæstetoilet og et rummeligt badeværelse med badekar og separat bruseafsnit. Afslutningsvis findes et stort og lyst køkken med god bord- og skabsplads. Villaen fremtræder pæn og velholdt, og der er rig mulighed for at modernisere badeværelset, gæstetoilettet og køkkenet, for derved at skabe et hjem, der passer præcis til jeres behov og stil.

Udenfor venter der jer et dejligt udeliv i haven, som ligger fuldstændig uden gene fra trafik eller naboer. Haven er anlagt med et dejligt, vestvendt terrassemiljø, som har sol fra eftermiddag til aften. Det skønne uderum er indrettet med en grøn plæne og frodig beplantning, der sætter den helt rigtige stemning i udelivet. Bedst af alt er den dejlige havestue, hvor I kan søge læ om aftenen eller blot nyde udsigten over havens mange farver, som skifter i takt med årstiderne. I forbindelse med havestuen ligger en garage med tilhørende disponibelt rum og udhus, som giver rig plads til hobbyliv.

Adressen er Vestre Allé 39, en skøn beliggenhed, som sætter jer tæt på alt, hvad hjertet begærer. Ligesom villaen, er beliggenheden utrolig familievenlig med uddannelsesinstitutioner og fritidsfaciliteter inden for kort gå- eller cykelafstand. Nærmiljøet sikrer jer en nem og bekvem hverdag med alt fra Netto, Lidl og Fakta til biograf, bowling, spisesteder, caféliv og alt det, der ellers hører bylivet til. Her har I det hele lige ved hånden, og man kan ikke andet end at falde byens for hyggelige stemning og atmosfære.


Kontakt os for en fremvisning.

Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Læs mere
  • Boligareal: 188 m²
  • Grundareal: 780 m²
  • Værelser: 7
  • Energimærke: E
  • Sagsnr: 137PV-006888
Alex Nørgaard Hansen

Har du spørgsmål, så kontakt mig

Alex Nørgaard Hansen

Afdelingsleder
Telefon: 8853 5446
Mobil: 4052 8173
anh@johnfrandsen.dk

Læs mere

Køberkartotek

Få en mail når den ejendom du har søgt er ledig

Opret søgeagent

Vi lever af tilfredse kunder!

Hos John Frandsen A/S er tilfredse kunder vores topprioritet. Vi gør en ekstra indsats for dit boligsalg.

Bestil Salgsvurdering

Mæglersamarbejde i Spanien

Drømmer du om en bolig og en livsstil på den spanske solkyst?

Læs mere

Bestil en gratis salgsvurdering her

BESTIL
SALGSVURDERING!


Går du i salgstanker eller vil du vide hvad din bolig er værd?

Bestil en gratis salgsvurdering af din bolig i dag.
Bestil en gratis salgsvurdering her

Bestil salgsvurdering

Bestil fremvisning

Læs betingelserne her

Hent salgsopstillingVed at svare ja til ovenstående spørgsmål, giver jeg samtykke til, at Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen må anvende mine oplysninger til at kontakte mig med nyheder, informationer, tilbud og markedsføring af ydelser inden for ejendomsrelaterede områder via elektronisk post, herunder e-mail og sms, telefon eller brev. Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen videregiver ikke mine oplysninger til tredjemand, og samtykket kan altid tilbagekaldes via e-mail til randers@johnfrandsen.dk.

Kontakt mægler

Læs betingelserne her

Tilmeld åbent hus

Læs betingelserne her