Græsballe 16, 8660 Skanderborg

Se store billeder Billeder Plantegning Kort

Flot etplansvilla 10 km fra Skanderborg

På Græsballe 16 udbydes nu denne nydelige familievilla med en god og veldisponeret planløsning. Villaen ligger i Søballe kun 10 kilometer nord for Skanderborg og 20 kilometer fra Aarhus. Her er man omkranset af skøn natur så langt øjet rækker.


Ejendommen råder sammenlagt over 192 kvadratmeter, og ligger på en lukket grund, der tæller 858 kvadratmeter. Villaen er oprindeligt opført i 1969, og den er løbende vedligeholdt og moderniseret, hvorfor et hyggeligt og moderne hjem venter indendørs.


I bydes indenfor i den rummelige entré, hvor der er god plads til sko og overtøj. På højre hånd ligger et stort køkkenalrum, hvor der er plads til hygge, samvær og nærvær for hele familien. Køkkenet er opført i klassiske, lyse elementer med integrerede hårde hvidevarer, og alrummet i åben forbindelse udgør den perfekte spisestue. Rummet giver plads til hele familien, og man kan tilmed glæde sig over den store karnap, hvor et naturligt lysindfald strømmer uhindret ind gennem. I forlængelse af alrummet ligger stuen, der på charmerende vis er en smule hævet, og også her imponeres man af to store vinduespartier, hvorfra man har en smuk udsigt over naturen.

Boligen byder desuden på fire store og regulære værelser, der kan indrettes præcis, som I ønsker. Det vil være oplagt at benytte det største værelse som forældresoveværelse, hvor der endda er masser af skabsplads, hvor garderoben kan gemmes væk. I får også et stort badeværelse med separat brus samt et praktisk bryggers med vaskesøjle og opbevaringsplads.


Huset er omkranset af en velanlagt havegrund, der kræver minimal pasning. De lune sommerdage kan nydes på den store, sydvendte terrasse, og haven munder direkte ud i grønne marker. Beliggenheden er rolig og tryg, og i Skanderborg har man alt, hvad man skal bruge for at få hverdagen til at hænge sammen.


Læs mere
 • Boligareal: 170 m²
 • Grundareal: 858 m²
 • Bygge-/ombygningsår: 1969/1998
 • Værelser: 5
 • Garage: Ja
 • Energimærke: E
 • Kontant: 1.795.000 kr.
 • Ejerudg. pr. md.: 2.290
 • Sagsnr: SV8133
 • Bestil værditjek
 • Hent salgsopstilling
 • Bestil fremvisning
 • Kontakt mægler

Drømmer du om en feriebolig i Spanien?

Bliv kontaktet

Køberkartotek

Få en mail når den ejendom du har søgt er ledig

Opret søgeagent

Vi lever af tilfredse kunder!

Hos John Frandsen A/S er tilfredse kunder vores topprioritet. Vi gør en ekstra indsats for dit boligsalg.

Bestil VÆRDITJEK

Sidste nyt om boligmarkedet

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv opdateret om dit lokale
boligmarked samt deltag i vores konkurrencer

Læs mere

Bestil et gratis VÆRDITJEK

Bestil et gratis VÆRDITJEK

Bestil fremvisning

Hent salgsopstilling
Ved at svare ja til ovenstående spørgsmål, giver jeg samtykke til, at Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen må anvende mine oplysninger til at kontakte mig med nyheder, informationer, tilbud og markedsføring af ydelser inden for ejendomsrelaterede områder via elektronisk post, herunder e-mail og sms, telefon eller brev. Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen videregiver ikke mine oplysninger til tredjemand, og samtykket kan altid tilbagekaldes via e-mail til randers@johnfrandsen.dk.

Kontakt mægler

Tilmeld åbent hus