Nyhed

Klitvej 62, Fjellerup Strand, 8585 Glesborg

Se store billeder Billeder Se boligvideo Plantegning Kort

Sjældent udbudt første række

På en sjældent udbudt beliggenhed i Fjellerup, finder man dette charmerende og moderniserede fritidshus. Beliggenheden i forreste række giver en lækker udsigt til havet, og grunden slutter ved stranden. Grunden er på i alt 2239 kvm., fordelt på to matrikler. Den forreste matrikel mod havet er strandbeskyttet, og må ej bebygges. Hovedmatriklen som huset er beliggende på er på hele 1.691 kvm. med god plads både foran og bag huset. Her masser af muligheder for de der kunne have lyst til at bygge til, lave anneksbygning eller måske på sigt bygge nyt? Havudsigten fra huset skal opleves, og for de der prioriterer havudsigt over privatliv vil man med fordel kunne fælde eller beskære en del af træerne langs det østlige skel og åbne op for endnu mere havudsigt end her er idag. 
Huset fremstår nemt at gå til for de nye ejere, og har i løbet af det seneste års tid gennemgået en opdatering og modernisering af nuværende ejer. Huset har fået en omfattende indvendig overhaling med bl.a. nyt køkken, gulve mv. Det ydre fremstår nymalet, og stråtaget er nyligt renoveret af autoriseret tækkefirma.
Fjellerup er det største sommerhusområde i Norddjurs, og er især kendt for sin brede sandstrand. Her er mulighed for en stor vaffel is i det lokale vaffelbageri, og kort afstand til Djurslands mange attraktioner. Et skønt sted at tilbringe sin fritid! 
Huset indeholder: 
Stueplan indeholder entré, stue opholdsrum med havudsigt i åben forbindelse med køkkenet samt badeværelse med brus. Fra stuen er her udgang til hyggelig overdækket terrasse mod havet. Husets førstesal rummer repos samt stort soveværelse. I begge ender af huset er her udgang til hyggelige altaner. I forbindelse med huset finder man integreret "udhus" der er indrettet til hyggeligt gæsteanneks. Husets tidligere garage vil ved fordel kunne moderniseres og anvendes til aktivitetsrum el. lign. 
Grunden er henlagt til naturgrund og kræver ikke meget vedligehold. Et skønt sted der skal opleves! Kontakt os for en uforpligtende fremvisning.
Varme: El-varme + varmepumpe
Vand: Privat/alment
Kloak: Nedsivning
Vej: Offentligt
Udlejning: Ej tilmeldt udlejning
Læs mere
 • Boligareal: 64 m²
 • Grundareal: 2239 m²
 • Bygge-/ombygningsår: 1930/1982
 • Værelser: 3
 • Garage: Ja
 • Energimærke:
 • Kontant: 3.195.000 kr.
 • Ejerudg. pr. md.: 2.140
 • Sagsnr: 34000000255
 • Bestil salgsvurdering
 • Hent salgsopstilling
 • Bestil fremvisning
 • Kontakt mægler
Christian Nygaard Pedersen

Bestil en gratis salgsvurdering

Christian Nygaard Pedersen

Ejendomsmægler, MDE
Telefon: 8638 7800
Mobil: 2782 3933
cnp@johnfrandsen.dk

Læs mere

Køberkartotek

Få en mail når den ejendom du har søgt er ledig

Opret søgeagent

Vi lever af tilfredse kunder!

Hos John Frandsen A/S er tilfredse kunder vores topprioritet. Vi gør en ekstra indsats for dit boligsalg.

Bestil Salgsvurdering

Mæglersamarbejde i Spanien

Drømmer du om en bolig og en livsstil på den spanske solkyst?

Læs mere

Bestil en gratis salgsvurdering her

BESTIL
SALGSVURDERING!


Går du i salgstanker eller vil du vide hvad din bolig er værd?

Bestil en gratis salgsvurdering af din bolig i dag.
Bestil en gratis salgsvurdering her

Bestil salgsvurdering

Bestil fremvisning

Læs betingelserne her

Hent salgsopstillingVed at svare ja til ovenstående spørgsmål, giver jeg samtykke til, at Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen må anvende mine oplysninger til at kontakte mig med nyheder, informationer, tilbud og markedsføring af ydelser inden for ejendomsrelaterede områder via elektronisk post, herunder e-mail og sms, telefon eller brev. Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen videregiver ikke mine oplysninger til tredjemand, og samtykket kan altid tilbagekaldes via e-mail til randers@johnfrandsen.dk.

Kontakt mægler

Læs betingelserne her

Tilmeld åbent hus

Læs betingelserne her