Nyhed

Frijsenborgvej 185, Skjød, 8450 Hammel

Se store billeder Billeder Se boligvideo Plantegning Kort

VILLA TIL HOBBYMEKANIKEREN PLACERET IMELLEM HADSTEN OG HAMMEL

Velkommen til en dejlig, familievenlig villa beliggende ud mod åbne marker lige mellem Hadsten og Hammel. En fin værkstedstilbygning akkompagnerer dette lyseblå hus, og grunden er også præget af andre dejlige detaljer som en hyggelig have og en flisebelagt terrasse – den fine udsigt til de omkringliggende åbne marker, er da også særligt indbydende.
 
Træder I indenfor i denne to-plans bolig, mødes vi af et yderst velholdt hjem, der stadig rummer gode muligheder for at skabe sit eget. Med nymalede vægge hele hjemmet igennem samt nylagte gulve på førstesalen er der gjort klar til indflytning – og der er frit slag for at indrette boligen ligesom I ønsker. Denne indretning kan foregå på hele fire værelser, entré, spisekøkken, stue, badeværelse og repos – altså har I masser af plads at boltre jer på og masser af muligheder for at skabe et dejligt hjem. Køkkenet er opført i tidløse materialer, hvilket både er praktisk, men også gør det muligt for jer at sætte jeres helt eget præg på dette rum – med den gode plads til en fin spiseafdeling og udgang til terrassen skinner potentialet i den grad igennem.
Vendes blikket mod den stuen, er potentialet for mange hyggelige sofa- og afslapningsområder fremtrædende, hvilket især understreges af den herlige udsigt til marker og allé. Udsigten kan også nydes fra stueetagens to soveværelser, der begge kan indrettes med både seng og skrivebord eller som eventuelle hobby- og motionsrum. Badeværelset er placeret på boligens stueetage, og er lyst og venligt med separat bruseniche. 
 
Fokuseres der på førstesalen, bliver det gennemgående tema om gode muligheder understøttet, da der ved reposen er godt med plads til opbevaring.  Soveværelserne er indrettet med fine vinduer, der giver et endnu bedre udsyn over markerne.
 
Vendes opmærksomheden igen mod resten af grunden, bemærkes en nyere opført garage/ værksted med port. Denne luksus er en fed detalje, for der er nemlig plads til bil, cykler, redskaber og hobbygrej – helt ideelt til familien eller hobbymekanikeren. Omkring boligen er der sørget for adskillige hyggelige kroge, så om de grønne fingre skal have plads eller ej, kan det nemt lade sig gøre her. Som de naturskønne omgivelser suges ind, skal der da også være mulighed for indkøb, offentlig transport, skole og daginstitutioner, og disse kan da alle findes i Hammel og Hadsten, hvor offentlig transport også er en mulighed kun 1,5 kilometer fra boligen i Skjød. Svømmehal og bibliotek kan også findes i de større byer, men hvis det er naturoplevelser, der lokker, er Frijsenborgskoven et dejligt område med et rigt natur- og dyreliv.
Læs mere
 • Boligareal: 110 m²
 • Grundareal: 1033 m²
 • Byggeår: 1930
 • Værelser: 4
 • Energimærke: C
 • Kontant: 1.295.000 kr.
 • Ejerudg. pr. md.: 1.313
 • Sagsnr: 34080000405
 • Bestil salgsvurdering
 • Hent salgsopstilling
 • Bestil fremvisning
 • Kontakt mægler
Asmus Tendal Christensen

Bestil en gratis salgsvurdering

Asmus Tendal Christensen

Ejendomsmægler, MDE
Telefon: 8698 3100
Mobil: 3095 5168
ac@johnfrandsen.dk

Læs mere

Køberkartotek

Få en mail når den ejendom du har søgt er ledig

Opret søgeagent

Vi lever af tilfredse kunder!

Hos John Frandsen A/S er tilfredse kunder vores topprioritet. Vi gør en ekstra indsats for dit boligsalg.

Bestil Salgsvurdering

Mæglersamarbejde i Spanien

Drømmer du om en bolig og en livsstil på den spanske solkyst?

Læs mere

Bestil en gratis salgsvurdering her

BESTIL
SALGSVURDERING!


Går du i salgstanker eller vil du vide hvad din bolig er værd?

Bestil en gratis salgsvurdering af din bolig i dag.
Bestil en gratis salgsvurdering her

Bestil salgsvurdering

Bestil fremvisning

Læs betingelserne her

Hent salgsopstillingVed at svare ja til ovenstående spørgsmål, giver jeg samtykke til, at Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen må anvende mine oplysninger til at kontakte mig med nyheder, informationer, tilbud og markedsføring af ydelser inden for ejendomsrelaterede områder via elektronisk post, herunder e-mail og sms, telefon eller brev. Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen videregiver ikke mine oplysninger til tredjemand, og samtykket kan altid tilbagekaldes via e-mail til randers@johnfrandsen.dk.

Kontakt mægler

Læs betingelserne her

Tilmeld åbent hus

Læs betingelserne her