Birkelunden 46, 8400 Ebeltoft

Se store billeder Billeder Plantegning Kort

Flot rækkehus velbeliggende midt i Ebeltoft

Yderst velholdt og indflytningsklart rækkehus, velbeliggende midt i Danmarks hyggeligste og mest charmende købstad, Ebeltoft. Der er gåafstand til både golfbanen og den hyggelige, brostensbelagte gågade, som byder på et bredt udvalg af lækre caféer, restauranter og specialbutikker. Ydermere er I tæt på hverdagens fornødenheder, såsom skole, børnehave, idrætsfaciliteter, lægehus og meget mere.
 
Ejendommen er opført med sortmalet træbeklædning og prydes af en have, som bærer præg af hygge og et skønt gårdhavemiljø. Haven står med rene linjer og er yderst vedligeholdelsesnem. Der er anlagt to fliseterrasser, haven omkranses af hegn og på den ene side er der ingen naboer. Dermed sagt har du en skøn have, hvor du kan opholde dig helt ugeneret og nyde solens stråler hele dagen.
 
Inden døre fortsætter de rene linjer med gode, lyse rum og højt til loftet. Entréen er stor - fungerende som bryggers med skabsplads og vaskesøjle. Herfra føres I videre ind i husets hjerterum, det store alrum med loft til kip. Her er der et hyggeligt sofahjørne med store vinduespartier samt god spiseplads, hvorfra der er udgang til terrassen. Køkkenet er i delvis åben forbindelse med alrummet, og står flot og funktionelt. Derudover er der 2 rummelige værelser samt et badeværelse med flotte klinker og bruseniche. Der er installeret gulvvarme i hele huset.
 
Tilhørende er en privat carport samt to redskabsskure med plads til cykler og haveredskaber. Dette rækkehus er både velegnet til den lille familie eller det pladskrævende par, som vægter socialt samvær højt med et hjem, der kan rumme mange gæster. Ydermere er Birkelunden et dejligt område og her bliver du en del af et rigtig godt naboskab.
 
Lyder det som noget for jer? Så er Birkelunden 46 bestemt et besøg værd!
Læs mere
 • Boligareal: 108 m²
 • Grundareal: 488 m²
 • Byggeår: 2007
 • Værelser: 3
 • Carport: Ja
 • Energimærke: B
 • Kontant: 1.895.000 kr.
 • Ejerudg. pr. md.: 1.805
 • Sagsnr: 35600000159
 • Bestil salgsvurdering
 • Hent salgsopstilling
 • Bestil fremvisning
 • Kontakt mægler
Troels Gravgaard

Har du spørgsmål, så kontakt mig

Troels Gravgaard

Partner & Ejendomsmægler, MDE
Telefon: 8634 4200
Mobil: 2611 6280
tg@johnfrandsen.dk

Læs mere

Køberkartotek

Få en mail når den ejendom du har søgt er ledig

Opret søgeagent

Vi lever af tilfredse kunder!

Hos John Frandsen A/S er tilfredse kunder vores topprioritet. Vi gør en ekstra indsats for dit boligsalg.

Bestil Salgsvurdering

Mæglersamarbejde i Spanien

Drømmer du om en bolig og en livsstil på den spanske solkyst?

Læs mere

Bestil en gratis salgsvurdering her

BESTIL
SALGSVURDERING!


Går du i salgstanker eller vil du vide hvad din bolig er værd?

Bestil en gratis salgsvurdering af din bolig i dag.
Bestil en gratis salgsvurdering her

Bestil salgsvurdering

Bestil fremvisning

Læs betingelserne her

Hent salgsopstillingVed at svare ja til ovenstående spørgsmål, giver jeg samtykke til, at Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen må anvende mine oplysninger til at kontakte mig med nyheder, informationer, tilbud og markedsføring af ydelser inden for ejendomsrelaterede områder via elektronisk post, herunder e-mail og sms, telefon eller brev. Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen videregiver ikke mine oplysninger til tredjemand, og samtykket kan altid tilbagekaldes via e-mail til randers@johnfrandsen.dk.

Kontakt mægler

Læs betingelserne her

Tilmeld åbent hus

Læs betingelserne her