Nyhed

Egernvej 22, Fuglslev, 8400 Ebeltoft

Se store billeder Billeder Plantegning Kort

Idyllisk Høm hus i Friis Moltke stil beliggende i det fredfyldte Fuglslev

Skøn perle beliggende i sin egen fredelige oase omkranset af træer og natur.  
 
Dette charmerende, gule træhus er opført i 1973 med flotte trægulve, træpaneler på væggene samt loft til kip. Sommerhuset har en velovervejet planløsning med entreen i midten af huset som virker som en mindre fordelingsgang, hvor højre side består af 3 soveværelser med 6 sovepladser og på venstre side er der familiens hyggelige samlingspunkter, køkken og stue.
 
Når du træder ind i køkkenalrummet, mærker du med samme sommerhusstemningen, med de pæne trægulve hvide vægge, blottede sortmalede spær, sortmalede køkkenramme og den rødmurede skorsten, som er centret midt i rummet og deler køkken og stue. I stuen er der brændeovn, samt et stort glasparti ud mod haven og den overdækket terrasse – det er med til at drage naturen indenfor, og du kan nemt nyde udsigten over den smukke have i de kolde måneder, alt imens ilden danser i brændeovnen og skaber en varm og hyggelig atmosfære.

Rundt om huset er der anlagt fliseterrasse, et lille ude køkken samt et hyggeligt drivhus med plads til at dyrke diverse grønsager og krydderurter. Elsker du at lave mad og dyrke din egne grøntsager? Så er det lille udekøkken perfekt til at diske op med alletiders sommerret bestående af egne grønsager og kød på grillen krydret med egne urter. Til de helt varme sommerdage er der opsat en fin udebruser, hvor man hurtigt kan køles ned inden man smider sig på solsengen igen.
 
Dette velholdte sommerhus i Fuglslev med gode detaljer, emmer af ægte sommerhus stemning, hvor freden virkelig kan mærkes af både omgivelser og den velplaceret lille perle.
 
Fuglslev er et naturskønt område med rig mulighed for spændende ture på gåben, i løb eller på cykel. Et område med hyggelige snoede stier, smukke skovsøer og masser af vildt. Ree Park er lige rundt om hjørnet og der er gode indkøbsmuligheder i Tirstrup samt kort afstand ind til Ebeltofts gamle købstad.
Læs mere
 • Boligareal: 82 m²
 • Grundareal: 1203 m²
 • Byggeår: 1974
 • Værelser: 4
 • Energimærke:
 • Kontant: 1.195.000 kr.
 • Ejerudg. pr. md.: 898
 • Sagsnr: 35600000309
 • Bestil salgsvurdering
 • Hent salgsopstilling
 • Bestil fremvisning
 • Kontakt mægler
Troels Gravgaard

Har du spørgsmål, så kontakt mig

Troels Gravgaard

Partner & Ejendomsmægler, MDE
Telefon: 8634 4200
Mobil: 2611 6280
tg@johnfrandsen.dk

Læs mere

Køberkartotek

Få en mail når den ejendom du har søgt er ledig

Opret søgeagent

Vi lever af tilfredse kunder!

Hos John Frandsen A/S er tilfredse kunder vores topprioritet. Vi gør en ekstra indsats for dit boligsalg.

Bestil Salgsvurdering

Mæglersamarbejde i Spanien

Drømmer du om en bolig og en livsstil på den spanske solkyst?

Læs mere

Bestil en gratis salgsvurdering her

BESTIL
SALGSVURDERING!


Går du i salgstanker eller vil du vide hvad din bolig er værd?

Bestil en gratis salgsvurdering af din bolig i dag.
Bestil en gratis salgsvurdering her

Bestil salgsvurdering

Bestil fremvisning

Læs betingelserne her

Hent salgsopstillingVed at svare ja til ovenstående spørgsmål, giver jeg samtykke til, at Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen må anvende mine oplysninger til at kontakte mig med nyheder, informationer, tilbud og markedsføring af ydelser inden for ejendomsrelaterede områder via elektronisk post, herunder e-mail og sms, telefon eller brev. Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen videregiver ikke mine oplysninger til tredjemand, og samtykket kan altid tilbagekaldes via e-mail til randers@johnfrandsen.dk.

Kontakt mægler

Læs betingelserne her

Tilmeld åbent hus

Læs betingelserne her