Nyhed

Hovdigevej 3, Skærsø, 8400 Ebeltoft

Se store billeder Billeder Plantegning Kort

Nyrenoveret hus med langstrakt udsigt

Omgivet af marker og smukt landskab står denne nyrenoveret ejendom klar til indflytning. Her er muligheden for at skabe sin helt egen skønne base i et af Danmarks smukkeste områder. Huset er helt ideelt til den lille familie, det ældre ægtepar eller måske førstegangskøberen.
 
Ejendommen har i 2021 gennemgået en totalrenovering og fremstår i dag i lys og moderne stil med rene, lige linjer. Fra indkørslen fører en trappe op til den store træterrasse, hvorfra husets indgang findes. Ejendommen indeholder to gode værelser, badeværelse med lyse klinker og bruseniche, fin stue, lækkert køkken med spot i loftet, hvide elementer og mørk bordplade, der flot komplimenterer rummet. Tilhørende ejendommen er en lukket garage med hobbyrum samt gang med nedgang til to disponible kælderrum.
 
Der hersker en behagelig stemning på ejendommen, som blandt andet er et resultat af denne beliggenhed mellem Dråby og Holme. Åbne, grønne arealer og flere søer er en del af nærmiljøet, og det er ikke usædvanligt at se ørne, glenter, rådyr, krondyr. Som en ekstra bonus, ligger ejendommen nær naturstien, der går gennem Skærsøs store skovareal mod Ebeltoft i syd og mod Gravlev (forbi Ree Park) mod nord. Fra ejendommen er der en kort cykeltur til Holme Strand – en rigtig skøn og populær strand, hvor bl.a. dykkere og snorklere har det herligt, for badevandet er friskt og klart. Området byder også på utrolig spændende naturhistorie helt tilbage fra istiden. Herunder kan nævnes Jernhatten, som er en fredet del af Nationalpark Mols Bjerge.
 
Som supplement til de naturrige omgivelser ligger ejendommen tæt på Ebeltoft, som kan nås på ca. 10 minutter. Her finder man supermarkeder, daginstitutioner og alt hvad der hører hverdagen til. Busser kører til både Ebeltoft, Rosmus og Grenaa, hvor der i alle tre byer findes skoler. I Grenaa finde
Læs mere
 • Boligareal: 85 m²
 • Grundareal: 732 m²
 • Kælderareal: 18 m²
 • Byggeår: 1969
 • Værelser: 3
 • Garage: Ja
 • Energimærke: G
 • Kontant: 825.000 kr.
 • Ejerudg. pr. md.: 1.572
 • Sagsnr: 35600000328
 • Bestil salgsvurdering
 • Hent salgsopstilling
 • Bestil fremvisning
 • Kontakt mægler
Troels Gravgaard

Bestil en gratis salgsvurdering

Troels Gravgaard

Partner & Ejendomsmægler, MDE
Telefon: 8634 4200
Mobil: 2611 6280
tg@johnfrandsen.dk

Læs mere

Køberkartotek

Få en mail når den ejendom du har søgt er ledig

Opret søgeagent

Vi lever af tilfredse kunder!

Hos John Frandsen A/S er tilfredse kunder vores topprioritet. Vi gør en ekstra indsats for dit boligsalg.

Bestil Salgsvurdering

Mæglersamarbejde i Spanien

Drømmer du om en bolig og en livsstil på den spanske solkyst?

Læs mere

Bestil en gratis salgsvurdering her

BESTIL
SALGSVURDERING!


Går du i salgstanker eller vil du vide hvad din bolig er værd?

Bestil en gratis salgsvurdering af din bolig i dag.
Bestil en gratis salgsvurdering her

Bestil salgsvurdering

Bestil fremvisning

Læs betingelserne her

Hent salgsopstillingVed at svare ja til ovenstående spørgsmål, giver jeg samtykke til, at Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen må anvende mine oplysninger til at kontakte mig med nyheder, informationer, tilbud og markedsføring af ydelser inden for ejendomsrelaterede områder via elektronisk post, herunder e-mail og sms, telefon eller brev. Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen videregiver ikke mine oplysninger til tredjemand, og samtykket kan altid tilbagekaldes via e-mail til randers@johnfrandsen.dk.

Kontakt mægler

Læs betingelserne her

Tilmeld åbent hus

Læs betingelserne her