ÅBENT HUS med tilmelding
03/10-2021 10:00 - 15:00

SKØN UDSIGTSVILLA I TRYG KULISSE PÅ LUKKET VÆNGE

Glæd jer, for Skodsborgvej 47 er fortællingen om en dejlig, lys og yderst velholdt rødstensvilla, der udgør den perfekte familiebolig her i Klarup. Jeres nye hjem ligger i de trygge rammer af et lukket vænge, hvor det placerer sig helt nede for enden af en lille stikvej, så I kommer til at bo ugeneret i familievenlige rammer.
 
I bydes velkommen af villaen, som er opført i 1983 og har selskab af både en garage og en solrig have. Huset ligger midt på en 997 m2 stor grund, som giver rigelig plads til udelivet, og der er have både foran og bagtil, så I kan følge solen fra morgen til aften. Når I slår jer ned med en lækker sommermenu på den vestvendte aftenterrasse, har I samtidig frit udsyn til græsset, hvor børnene kan lege frit.
 
De skønne omgivelser fortsætter indendøre, hvor I møder 177 m2 fordelt over to etager med en fin planløsning og en smagfuld indretning; her er det nemt at føle sig hjemme. Stueplanet folder sig ud med bl.a. en entré, et gæstetoilet, et bryggers med egen indgang og en separat afdeling med to værelser og et stilrent badeværelse. Dertil kommer et indbydende opholdsmiljø i form af køkken-alrummet, hvor I nemt kan forestille jer hverdagslivet med hyggestunder, fælles madlavning og lektier omkring spisebordet.
 
Ovenpå sætter førstesalen prikken over i’et med både et stort værelse, et disponibelt rum og et dejligt, lyst stuemiljø, som byder på endnu mere plads til familielivet. I stuen står brændeovnen og bidrager til den gode stemning, mens den franske altan inviterer på en herlig udsigt, der strækker sig ud mod fjorden - og fra soveværelset kan I træde ud til endnu mere udsigt på den store, sydvendte tagterrasse.
 
Alt det tilsættes den attraktive adresse med gå- og cykelafstand til skole, indkøb og fritidsaktiviteter, og pendleren har kun 20 min. til jobbet i Aalborg. Velkommen!
Læs mere
 • Boligareal: 177 m²
 • Grundareal: 997 m²
 • Byggeår: 1983
 • Værelser: 3
 • Energimærke: C
 • Kontant: 2.795.000 kr.
 • Ejerudg. pr. md.: 2.475
 • Sagsnr: 35610000147
 • Tilmeld åbent hus
 • Bestil salgsvurdering
 • Hent salgsopstilling
 • Bestil fremvisning
 • Kontakt mægler
Thomas Beith

Bestil en gratis salgsvurdering

Thomas Beith

Ejendomsmægler, MDE
Telefon: 9832 6199
Mobil: 5219 7884
tbh@johnfrandsen.dk

Læs mere

Køberkartotek

Få en mail når den ejendom du har søgt er ledig

Opret søgeagent

Vi lever af tilfredse kunder!

Hos John Frandsen A/S er tilfredse kunder vores topprioritet. Vi gør en ekstra indsats for dit boligsalg.

Bestil Salgsvurdering

Mæglersamarbejde i Spanien

Drømmer du om en bolig og en livsstil på den spanske solkyst?

Læs mere

Bestil en gratis salgsvurdering her

BESTIL
SALGSVURDERING!


Går du i salgstanker eller vil du vide hvad din bolig er værd?

Bestil en gratis salgsvurdering af din bolig i dag.
Bestil en gratis salgsvurdering her

Bestil salgsvurdering

Bestil fremvisning

Læs betingelserne her

Hent salgsopstillingVed at svare ja til ovenstående spørgsmål, giver jeg samtykke til, at Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen må anvende mine oplysninger til at kontakte mig med nyheder, informationer, tilbud og markedsføring af ydelser inden for ejendomsrelaterede områder via elektronisk post, herunder e-mail og sms, telefon eller brev. Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen videregiver ikke mine oplysninger til tredjemand, og samtykket kan altid tilbagekaldes via e-mail til randers@johnfrandsen.dk.

Kontakt mægler

Læs betingelserne her

Tilmeld åbent hus

Læs betingelserne her