Petersmindevej 4, 7130 Juelsminde

Se store billeder Billeder Plantegning Kort

AUTENTISK CHARME OG STOR GRUND NÆR BADESTRAND

Dannebrog vajer i vinden for Grønberggaard, et hus, der sjældent har set en ligemand, når det kommer til sjæl og personlighed. 
Ejendommen er opført i 1860, og dens imponerende volumen på hele 256 m2 fordelt over to etager er i sig selv bemærkelsesværdig og vidner om en fortid som hjem for en familie med høj status med sin herskabelige stil og højt til loftet. Detaljerigdommen er velholdt og heldigvis stadig at spore, og vi glæder os usigeligt til nu for alvor at byde velkommen til denne helstøbte perle. 
 
Den røde facade og de hvidsprossede vinduer fra 2010 former huset udefra og står sammen med den store grund på 3.984 m2 klar med åbne arme. Her er selvfølgelig en masse plænearealer, terrasseområder og smuk, gammel beplantning, der næsten er som sit helt eget stykke skov med egen dam. Havens herligheder vender mod syd med kysten i baggrunden, og der er naturligvis utallige hyggekroge, så man virkelig kan nyde sin tilværelse under åben himmel. 
 
Hvor huset i sig selv stråler af charme, er det kun en brøkdel af, hvad der venter, når man træder indenfor. Masser af træ i forskellige sorter, synlige spær, klinkegulve og en planløsning fuld af overskud tager imod og udgør grundlaget for husets indretning. Stueplan indeholder således to entréer, to stuemiljøer, hvor den ene har pejs og den anden har brændeovn, spisekøkken med gammelt komfur og viktualierum, to værelser, to badeværelser og et toilet, bryggers og walk-in. Oppe ad trappen findes endnu et sæt værelser, et møblerbar repos og et rum til opbevaring, og der er ingen tvivl om, at man med den store børneflok snildt vil kunne indrette sig, så der er plads til hverdagen - mangler man alligevel flere m2, er det endda muligt at udnytte den resterende del af loftrummet, hvor der allerede er adgang til via bryggers. Hele turen gennem huset afslører den ene fine detalje efter den anden, der på autentisk vis fremhæver boligens historie, som formår at give huset sin sjæl. 
 
Petersmindevej er en adresse i Juelsminde - byen, der er så kendt for sine badestrande, og netop en af disse skønne sandstrande, Grønbjerggård Strand, er opkaldt efter denne ejendom, da den tidligere strakte sig ned over hele kysten, er indenfor få minutters gang. Også marinaen, skovarealerne og de enestående ruter til spontane gåture er med til at gøre Juelsminde til en naturskøn destination, mens der selvfølgelig også er alt, hvad der skal være i en velfungerende dagligdag. Således når man indenfor 2 km både indkøb, skole og daginstitution, ligesom man også gør med den hyggelige midtby, der over sommeren byder på havnefester, tivoli og meget, meget mere. 
 
Velkommen!
Læs mere
 • Boligareal: 256 m²
 • Grundareal: 3984 m²
 • Bygge-/ombygningsår: 1860/1979
 • Værelser: 7
 • Garage: Ja
 • Energimærke: F
 • Kontant: 2.498.000 kr.
 • Ejerudg. pr. md.: 3.191
 • Sagsnr: 36460000305
 • Bestil salgsvurdering
 • Hent salgsopstilling
 • Bestil fremvisning
 • Kontakt mægler
Danny Brok Hedegaard

Bestil en gratis salgsvurdering

Danny Brok Hedegaard

Daglig leder & ejendomsmægler, MDE
Telefon: 8853 5500
Mobil: 2892 8476
dbh@johnfrandsen.dk

Læs mere

Køberkartotek

Få en mail når den ejendom du har søgt er ledig

Opret søgeagent

Vi lever af tilfredse kunder!

Hos John Frandsen A/S er tilfredse kunder vores topprioritet. Vi gør en ekstra indsats for dit boligsalg.

Bestil Salgsvurdering

Mæglersamarbejde i Spanien

Drømmer du om en bolig og en livsstil på den spanske solkyst?

Læs mere

Bestil en gratis salgsvurdering her

BESTIL
SALGSVURDERING!


Går du i salgstanker eller vil du vide hvad din bolig er værd?

Bestil en gratis salgsvurdering af din bolig i dag.
Bestil en gratis salgsvurdering her

Bestil salgsvurdering

Bestil fremvisning

Læs betingelserne her

Hent salgsopstillingVed at svare ja til ovenstående spørgsmål, giver jeg samtykke til, at Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen må anvende mine oplysninger til at kontakte mig med nyheder, informationer, tilbud og markedsføring af ydelser inden for ejendomsrelaterede områder via elektronisk post, herunder e-mail og sms, telefon eller brev. Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen videregiver ikke mine oplysninger til tredjemand, og samtykket kan altid tilbagekaldes via e-mail til randers@johnfrandsen.dk.

Kontakt mægler

Læs betingelserne her

Tilmeld åbent hus

Læs betingelserne her