ÅBENT HUS med tilmelding
22/01-2022 10:00 - 14:00

Dannebrogsgade 3, 8700 Horsens

Se store billeder Billeder Se boligvideo Plantegning Kort

GENNEMRENOVERET UDSIGTSVILLA MED 154 ETAGEMETER NÆR NØRRESTRAND

En villa lod sig opføre i 1955 med fokus på at fremhæve den bedste udsigt, som Horsens har at byde på – og denne villa har vi nu fornøjelsen at kunne udbyde til salg. Huset står snorlige og indflytningsklart, så I straks kan begynde jeres nye boligkapitel med afsæt i Dannebrogsgade 3.
Det er det skrånende terræn, der sørger for, at udsigten er så sublim. Derfor er både over- og underetage også fremtrædende som to meget anvendelige etager, hvor der i niveau med haven næsten er tale om en regulær stueetage og førstesal. I får en planløsning, der åbner sig op med entré, køkkenalrum i åben forbindelse med et sammenhængende stuemiljø, et værelse og et gæstetoilet, mens trappen fører nedad mod de gode, disponible rum, et vaskerum, et badeværelse og walk-in.
Hele vejen igennem afspejler farvepaletten den nordiske minimalisme til fulde, hvor lyst træ, hvide overflader, lækre klinker og akustiklofter går sammen om at skabe en indbydende og moderne stemning. Alt sammen fremhæves ydermere af det imponerende lysindfald, som særligt langs husets nordlige side akkompagneres af den uhindrede udsigt over udkanten af Horsens med markerne bag sig.
Der er selvfølgelig helt og aldeles styr på alle hverdagens praktiske elementer. Det hvide, grebsløse køkken er udstyret med en køkkenø, som giver mere arbejdsplads, ligesom der er alt i hårde hvidevarer. Badeværelset er istandsat med øje for luksus og velvære, hvor den separate bruseniches naturfarvede klinker akkompagneres af et sort armatur, der skaber en skøn kontrast. Dertil kommer de mange muligheder for at etablere soveafdelinger, for selv i underetagen er de disponible rum fulde af lys.
En bred, grusbelagt indkørsel, en lille forhave med sydvendt terrasse, og et dejligt udemiljø mod nord venter jer også på adressen. Haven er nem at holde, hvor den bageste del er udstyret med orangeri, højbede og pergola, mens den store terrasse på niveau med overetagen er som en balkon med udsigten som den altoverskyggende faktor.
Her bydes I velkommen til et villakvarter i det nordlige Horsens, der stadig placerer sig bare 1,5 km fra midtbyen og endnu tættere på Nørrestrands smukke naturarealer. I når pasningstilbud og Rema 1000 indenfor få hundrede meters afstand, ligesom I bare skal over på den anden side for at sende ungerne til Horsens Byskole.
Velkommen.
Læs mere
 • Boligareal: 77 m²
 • Grundareal: 438 m²
 • Kælderareal: 77 m²
 • Bygge-/ombygningsår: 1955/1995
 • Værelser: 4
 • Energimærke: A2010
 • Kontant: 1.998.000 kr.
 • Ejerudg. pr. md.: 1.651
 • Sagsnr: 36460000329
 • Tilmeld åbent hus
 • Bestil salgsvurdering
 • Hent salgsopstilling
 • Bestil fremvisning
 • Kontakt mægler
Thomas Asp

Bestil en gratis salgsvurdering

Thomas Asp

Ejendomsmægler, MDE
Telefon: 8853 5500
Mobil: 2896 0423
ta@johnfrandsen.dk

Læs mere

Køberkartotek

Få en mail når den ejendom du har søgt er ledig

Opret søgeagent

Vi lever af tilfredse kunder!

Hos John Frandsen A/S er tilfredse kunder vores topprioritet. Vi gør en ekstra indsats for dit boligsalg.

Bestil Salgsvurdering

Mæglersamarbejde i Spanien

Drømmer du om en bolig og en livsstil på den spanske solkyst?

Læs mere

Bestil en gratis salgsvurdering her

BESTIL
SALGSVURDERING!


Går du i salgstanker eller vil du vide hvad din bolig er værd?

Bestil en gratis salgsvurdering af din bolig i dag.
Bestil en gratis salgsvurdering her

Bestil salgsvurdering

Bestil fremvisning

Læs betingelserne her

Hent salgsopstillingVed at svare ja til ovenstående spørgsmål, giver jeg samtykke til, at Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen må anvende mine oplysninger til at kontakte mig med nyheder, informationer, tilbud og markedsføring af ydelser inden for ejendomsrelaterede områder via elektronisk post, herunder e-mail og sms, telefon eller brev. Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen videregiver ikke mine oplysninger til tredjemand, og samtykket kan altid tilbagekaldes via e-mail til randers@johnfrandsen.dk.

Kontakt mægler

Læs betingelserne her

Tilmeld åbent hus

Læs betingelserne her