ÅBENT HUS med tilmelding
23/01-2022 09:00 - 16:00

LYSFYLDT TAGLEJLIGHED MED UDSIGT OVER FJORDEN

Med nøglerne til Mågevej 55, 2 overtager I en villalejlighed på 58 kvadratmeter samt 25 kvadratmeter hems, som bl.a. kan prale med et sublimt lysindfald og en betagende udsigt over Vejle Fjord med den ikoniske Vejlefjordbro i horisonten. Lejligheden råder over 55 boligkvadratmeter, og den ligger øverst i ejendommen uden larmende overboer eller skyggende genboer. Adressen er hjemsted for en klassisk, fin og villalignende ejendom, og som vi allerede har afsløret, ligger denne lejlighed øverst oppe.
 
Planløsningen viser sig først og fremmest med en entré, og herfra er der bl.a. videre afsæt til opholdsrummet, hvor køkkenet, spiseafdelingen og sofaarrangementet på hyggelig vis ligger i åben forbindelse, så der er plads til samvær og nærvær. Lysindfaldet herinde er intet mindre end fantastisk, og det er selvfølgelig også herfra, I på daglig basis kan nyde den smukke udsigt. Soveværelset ligger ved siden af og byder på masser af skabsplads samt gode indretningsmuligheder, og planløsningen afrundes med et rummeligt badeværelse samt en mulighedsrig hems – den tilgås fra entréen, har hele tre vinduer og kan snildt benyttes som et ekstra soveværelse.
 
Når I bosætter jer her, bliver en af Vejles skønneste adresser jeres. Udsigten over fjorden vidner om den korte afstand til vandet, og der er heller ikke langt til byens mange grønne åndehuller eller Sønderskov, der står klar med fantastisk natur – og det er uden tvivl det, der er med til at gøre Vejle et attraktivt sted at slå sig ned. Her er der nemlig kort til natur, men byen er samtidig utrolig charmerende og huser alt, hvad man kunne drømme om; uddannelsesinstitutioner, et levende handelsmiljø, specialforretninger, restauranter og hyggelige caféer. Og hvis du pendler til en af de større byer, har du nem adgang til motorvejen, ligesom Vejle St. – et af landets knudepunkter for togtrafikken – ligger kun 8 minutter væk på cykel.
Læs mere
 • Boligareal: 58 m²
 • Grundareal: 300 m²
 • Bygge-/ombygningsår: 1917/1988
 • Værelser: 2
 • Energimærke: D
 • Kontant: 1.195.000 kr.
 • Ejerudg. pr. md.: 1.853
 • Sagsnr: 36720000171
 • Tilmeld åbent hus
 • Bestil salgsvurdering
 • Hent salgsopstilling
 • Bestil fremvisning
 • Kontakt mægler
Almedin Lukovic

Bestil en gratis salgsvurdering

Almedin Lukovic

Daglig leder
Telefon: 7622 3055
Mobil: 2783 4431
alu@johnfrandsen.dk

Læs mere

Køberkartotek

Få en mail når den ejendom du har søgt er ledig

Opret søgeagent

Vi lever af tilfredse kunder!

Hos John Frandsen A/S er tilfredse kunder vores topprioritet. Vi gør en ekstra indsats for dit boligsalg.

Bestil Salgsvurdering

Mæglersamarbejde i Spanien

Drømmer du om en bolig og en livsstil på den spanske solkyst?

Læs mere

Bestil en gratis salgsvurdering her

BESTIL
SALGSVURDERING!


Går du i salgstanker eller vil du vide hvad din bolig er værd?

Bestil en gratis salgsvurdering af din bolig i dag.
Bestil en gratis salgsvurdering her

Bestil salgsvurdering

Bestil fremvisning

Læs betingelserne her

Hent salgsopstillingVed at svare ja til ovenstående spørgsmål, giver jeg samtykke til, at Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen må anvende mine oplysninger til at kontakte mig med nyheder, informationer, tilbud og markedsføring af ydelser inden for ejendomsrelaterede områder via elektronisk post, herunder e-mail og sms, telefon eller brev. Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen videregiver ikke mine oplysninger til tredjemand, og samtykket kan altid tilbagekaldes via e-mail til randers@johnfrandsen.dk.

Kontakt mægler

Læs betingelserne her

Tilmeld åbent hus

Læs betingelserne her