Nyhed

Nørregade 7, 7280 Sønder Felding

Se store billeder Billeder Plantegning Kort

Lækker villa med egen indendørs pool

Velkommen til denne nydelige villa, som gemmer på et overraskende indre med stilrene rum, et dejligt terrassemiljø og egen pool centralt beliggende i Sønder Felding!
 
Villaen strækker sig over to lækre etager med en dominerende stueetage, hvor et dejligt køkkenalrum, en spisestue, en stue med udgang til terrasserne, et lækkert poolrum, to toiletter, et badeværelse og et skønt bryggers byder sig. På første sal finder vi tre gode værelser, det ene med walk-in-closet, de andre to med udgang til sydvendt altan og et stort badeværelse. Derudover byder villaen også på en god og tør kælder med masser af gode disponible rum! Gennem entréen ledes vi ind i det fine køkkenalrum, hvor de forskellige træsorter elegant spiller sammen med de hvide overflader og vægge. Åbningen til spisestuen skaber en glidende overgang fra spiseområdet og ind til spisestuen, hvor der er plads til de større selskaber. Vi bevæger os videre ind i stuen, hvor det mørke gulv står strålende frem fra panoramavinduerne og udgangen til terrassen. Herfra kan det overvældende poolrum tilgås, som bl.a. byder på sauna (incl. infrarød kabine), bar og i den grad lægger op til forskellige festligheder!
 
Ejendommen er oprindeligt fra 1953, men fremstår umådeligt skarpt og velholdt! Tilhørende ejendommen er tre sofistikerede terrasseområder, alle sydvendt, og i elegant forlængelse af hinanden, som leder videre ned til en dejlig lukket have med masser af hyggekroge. Derudover følger der intet mindre end to garager, et super godt værksted.  
 
Beliggende midt i Sønder Felding vil I opleve at blive del af et hyggeligt lokalmiljø med gode restauranter, skole, daginstitutioner og et dejligt foreningsliv, incl. musikoplevelser i Dagmar Bio. I nærområdet findes indkøb og masser af naturskønne områder (da Skjern Å løber gennem byen), hvor man kan afprøve nogle af de mange aktiviteter, der gemmer sig i naturen. Her er både golf, skydeterræn, hvis man er til den slags eller man kan opleve de mange begivenheder, der sættes i værks af det gode foreningsliv. Alt i alt en overdådig villa beliggende i et nærværende og hyggeligt område midt i naturskønne omgivelser!
Læs mere
 • Boligareal: 310 m²
 • Grundareal: 1290 m²
 • Kælderareal: 115 m²
 • Bygge-/ombygningsår: 1953/1976
 • Værelser: 9
 • Carport: Ja
 • Garage: Ja
 • Energimærke: C
 • Kontant: 1.995.000 kr.
 • Ejerudg. pr. md.: 1.935
 • Sagsnr: 36760000312
 • Bestil salgsvurdering
 • Hent salgsopstilling
 • Bestil fremvisning
 • Kontakt mægler

Køberkartotek

Få en mail når den ejendom du har søgt er ledig

Opret søgeagent

Vi lever af tilfredse kunder!

Hos John Frandsen A/S er tilfredse kunder vores topprioritet. Vi gør en ekstra indsats for dit boligsalg.

Bestil Salgsvurdering

Mæglersamarbejde i Spanien

Drømmer du om en bolig og en livsstil på den spanske solkyst?

Læs mere

Bestil en gratis salgsvurdering her

BESTIL
SALGSVURDERING!


Går du i salgstanker eller vil du vide hvad din bolig er værd?

Bestil en gratis salgsvurdering af din bolig i dag.
Bestil en gratis salgsvurdering her

Bestil salgsvurdering

Bestil fremvisning

Læs betingelserne her

Hent salgsopstillingVed at svare ja til ovenstående spørgsmål, giver jeg samtykke til, at Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen må anvende mine oplysninger til at kontakte mig med nyheder, informationer, tilbud og markedsføring af ydelser inden for ejendomsrelaterede områder via elektronisk post, herunder e-mail og sms, telefon eller brev. Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen videregiver ikke mine oplysninger til tredjemand, og samtykket kan altid tilbagekaldes via e-mail til randers@johnfrandsen.dk.

Kontakt mægler

Læs betingelserne her

Tilmeld åbent hus

Læs betingelserne her