Vonsildvej 74, Vonsild, 6000 Kolding

Se store billeder Billeder Se boligvideo Plantegning Kort

Et hus fuld af muligheder - centralt i Vonsild.

Nu tager boligjagten jer med til Vonsild, og I skal nærmere bestemt sætte kurs mod Vonsildvej 74, hvor der venter jer et hus fuld af muligheder og potentiale. I bliver mødt af huset med den gulmalede facade, og det har haft hjemme på adressen lige siden år 1900 - og nu står det klar til nye ejere, der har gåpåmod og kreative indretningsidéer med i bagagen. Bag villaens klassiske ydre møder I nemlig 102 kvadratmeter, der trænger til kærlighed og moderne istandsættelser, så her kan I udleve alle jeres boligdrømme og få det præcis, som I vil have det!
 
Kvadratmeterne fordeler sig på to etager, og førstesalen er dedikeret til to værelser samt et toilet; heroppe kan I med det samme slippe fantasien løs og forestille jer, hvordan I med maling, nye gulve og tidssvarende design kan forvandle overetagen til en lys og indbydende værelsesafdeling. Endnu et værelse finder I nedenunder, hvor potentialet følger med, og etagen er derudover indrettet med et badeværelse, et køkken og en rummelig vinkelstue. Sidstnævnte prydes af et naturligt lysindfald, og det vil i fremtiden blive til hjemmets samlende opholdsrum, hvor I får rigelig plads til familielivet.
 
Huset her i nr. 74 kan være et spændende projekt for såvel håndværkeren som for de unge førstegangskøbere, der drømmer om hus, have og plads til fremtiden - og apropos haven, så kan I fra stuen træde ud til et grønt lærred, hvor I kan indrette jer med dejlige terrasser og små solkroge. Haven vender perfekt mod vest, så der vil fremover vente mange gode soltimer på fliseterrassen, hvor I kan nyde lyse aftener med vennerne på besøg.
 
Alt det tilsættes den helt centrale Vonsild-adresse, som giver jer gåafstand til alt, hvad I har brug for i det daglige. I en radius af 500 meter fra jeres hoveddør finder I både skolen, idrætshallen og diverse indkøbsmuligheder, og der er ikke meget længere til nærmeste daginstitution. Samtidig kan I køre direkte ind til Koldings stemningsfulde byliv på kun ti minutter.
 
Velkommen til en ejendom, hvor mulighederne står i kø!
Læs mere
 • Boligareal: 102 m²
 • Grundareal: 635 m²
 • Byggeår: 1900
 • Værelser: 4
 • Garage: Ja
 • Energimærke: G
 • Kontant: 695.000 kr.
 • Ejerudg. pr. md.: 1.614
 • Sagsnr: 36770000021
 • Bestil salgsvurdering
 • Hent salgsopstilling
 • Bestil fremvisning
 • Kontakt mægler
Trine Kjøller

Har du spørgsmål, så kontakt mig

Trine Kjøller

Daglig leder & ejendomsmægler, MDE
Telefon: 6915 6000
Mobil: 2250 5959
tk@johnfrandsen.dk

Læs mere

Køberkartotek

Få en mail når den ejendom du har søgt er ledig

Opret søgeagent

Vi lever af tilfredse kunder!

Hos John Frandsen A/S er tilfredse kunder vores topprioritet. Vi gør en ekstra indsats for dit boligsalg.

Bestil Salgsvurdering

Mæglersamarbejde i Spanien

Drømmer du om en bolig og en livsstil på den spanske solkyst?

Læs mere

Bestil en gratis salgsvurdering her

BESTIL
SALGSVURDERING!


Går du i salgstanker eller vil du vide hvad din bolig er værd?

Bestil en gratis salgsvurdering af din bolig i dag.
Bestil en gratis salgsvurdering her

Bestil salgsvurdering

Bestil fremvisning

Læs betingelserne her

Hent salgsopstillingVed at svare ja til ovenstående spørgsmål, giver jeg samtykke til, at Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen må anvende mine oplysninger til at kontakte mig med nyheder, informationer, tilbud og markedsføring af ydelser inden for ejendomsrelaterede områder via elektronisk post, herunder e-mail og sms, telefon eller brev. Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen videregiver ikke mine oplysninger til tredjemand, og samtykket kan altid tilbagekaldes via e-mail til randers@johnfrandsen.dk.

Kontakt mægler

Læs betingelserne her

Tilmeld åbent hus

Læs betingelserne her