Tyttebærvej 17, 9560 Hadsund

Se store billeder Billeder Plantegning Kort

Fin velholdt villa med skønne terrasser.

Her udbydes en særdeles flot og velholdt villa med plads til den store børnefamilie. Her er i alt 204 m2 bolig, der fremstår flot og indbydende.

Villaen er beliggende på Tyttebærvej 17 i grundejerforeningen Hedeparken, hvorfra fine stisystemer fører børnene sikkert til skolen og alle legekammeraterne i området. Der er ligeledes kort afstand til børnehaven, indkøb, samt Marienhøj- og Lindalsskoven der omkranser Hadsund by.
 
I byen finder du et væld af fritidsaktiviteter til børnene, hvor flere af foreningerne begår sig på et særdeles højt niveau.
 
Indeholder: stort bryggers, flot køkkenalrum med fantastisk lysindfald og udgange til både øst- og vestvendte terrasser, badeværelse med bruseniche, skabe og gulvvarme, soveværelse med stort walkin (tidligere 2 vær.) og børneværelse.
På 1. salen er der hyggelig stue med store vinduespartier i gavlen, samt udgang til stor terrasse, hvorfra man også har kig til Mariagerfjord. Soveværelse med udgang til svalegang, oprindeligt badeværelse med bruseniche, samt mindre gennemgangsværelse, hvor der tidligere var en lille bar, men kan også bare bruges til kontor. Fra alrummet har du adgang til den skønneste overdækkede terrasse og haven med flotte blomster, buske og træer, samt flisebelægning med god plads til biler, campingvogn, trailer og gæster. En dejlig villa til børnefamilien der ønsker god plads og sætter pris på en skøn have, hvor børnene kan lege og spille bold og familien kan nyde de lune sommeraftener på den helt unikke terrasse.
Læs mere
 • Boligareal: 204 m²
 • Grundareal: 848 m²
 • Bygge-/ombygningsår: 1976/1980
 • Værelser: 5
 • Carport: Ja
 • Energimærke: C
 • Kontant: 1.695.000 kr.
 • Ejerudg. pr. md.: 2.076
 • Sagsnr: HV10005
 • Bestil salgsvurdering
 • Hent salgsopstilling
 • Bestil fremvisning
 • Kontakt mægler
Palle Nielsen

Bestil en gratis salgsvurdering

Palle Nielsen

Ejendomsmægler & Valuar, MDE
Telefon: 9857 5777
Mobil: 3092 5451
pn@johnfrandsen.dk

Læs mere

Få tilbud på finansiering af din drømmebolig

Bestil et finansieringstilbud

Køberkartotek

Få en mail når den ejendom du har søgt er ledig

Opret søgeagent

Vi lever af tilfredse kunder!

Hos John Frandsen A/S er tilfredse kunder vores topprioritet. Vi gør en ekstra indsats for dit boligsalg.

Bestil Salgsvurdering

Bestil en gratis salgsvurdering her

BESTIL
SALGSVURDERING!


Går du i salgstanker eller vil du vide hvad din bolig er værd?

Bestil en gratis salgsvurdering af din bolig i dag.
Bestil en gratis salgsvurdering her

Bestil salgsvurdering

Bestil fremvisning

Læs betingelserne her

Hent salgsopstillingVed at svare ja til ovenstående spørgsmål, giver jeg samtykke til, at Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen må anvende mine oplysninger til at kontakte mig med nyheder, informationer, tilbud og markedsføring af ydelser inden for ejendomsrelaterede områder via elektronisk post, herunder e-mail og sms, telefon eller brev. Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen videregiver ikke mine oplysninger til tredjemand, og samtykket kan altid tilbagekaldes via e-mail til randers@johnfrandsen.dk.

Kontakt mægler

Læs betingelserne her

Tilmeld åbent hus

Læs betingelserne her