Klostergade 16, 9550 Mariager

Se store billeder Billeder Plantegning Kort

Moderne og fleksible rækkehus i historiske omgivelser - flot håndværk og høj kvalitet

Når du ankommer til Klostergården i Mariager fornemmer du straks historiens vingesus. Som nærmeste nabo til Mariagers kloster og klosterkirke træder du i fodspor, der går helt tilbage til middelalderen. At beliggenheden så suppleres med umiddelbar adgang til bøgeskoven i
Munkholm-anlægget og byens nyeste attraktion rosenhaven, gør kun billedet perfekt!

Mere jordnært har du 100 meter til indkøb og få minutters gang til Mariagers smukke købstadsmiljø på Egepladsen og Torvet. Gårdspladsen er lukket for øvrig trafik, og der er etableret stiadgang mod bymidten. Kort sagt - de perfekte rammer for det gode og trygge liv i en af Danmarks smukkeste byer. Til området tilhører et fællesareal på næsten en ha. fra Klostergade ned mod kirkesøen. Arealet er fredet og holdes som græs eng

De nybyggede rækkehuse danner rammen om en gårdsplads, der indbyder til en kop kaffe med naboen, under det gamle lindetræs skygge. Udover de helt nybyggede rækkehuse, etableres der boliger i det tidligere stuehus - der selvsagt renoveres totalt og gennemgribende. Den sidste etape bliver boliger i den smukke gamle kvadre-udbygning.

Der er gode p-forhold, ligesom hver bolig har eget udhus - alt er gennemtænkt og vil sikre dig en tryg og velfungerende hverdag.

Til hver bolig er der en lille forhave og fra stuen har du adgang til en dejlig træ-terrasse.

Materialekvaliteten er helt i top med grundmurede boliger med vandskurede vægge, Leca lyddæk, vingetegl, parketgulve m.m. I stueetagen kan der frit vælges træ/klinkegulv, lofter, indv. døre, sanitet mm. Du har mulighed for indflydelse på materialer, indretning 1. sal m.v. - dog er byggeriet i fuld gang, så det afhænger af hvor langt processen er i den enkelte bolig. Førstesal påbegyndes først når huset er solgt. I indretningen er der lagt vægt på, at boligen skal være velegnet til alle aldre, og er derfor også ældre- og handicapvenlige. Kontakt os for en snak om de forskellige boligtyper og dine muligheder for at sætte dit præg på netop din nye bolig. Bad på førstesal er ikke med i prisen, kan tilkøbes.

Der etableres ejerforening, der sikrer at det smukke miljø bevares ligesom boligernes udtryk, farver m.v. bevares. Der er tegnet byggeskadeforsikring ved Caplloyd på 10 år.

Kontakt os for en snak om din nye bolig i Klostergården - eller endnu bedre lad os mødes i de smukke omgivelser!


Læs mere
 • Boligareal: 127 m²
 • Grundareal: 18781 m²
 • Værelser: 3
 • Energimærke: A2015
 • Kontant: 1.980.000 kr.
 • Ejerudg. pr. md.: 1.878
 • Sagsnr: MV90102
 • Bestil salgsvurdering
 • Hent salgsopstilling
 • Bestil fremvisning
 • Kontakt mægler
Tom Madsen

Bestil en gratis salgsvurdering

Tom Madsen

Ejendomsmægler & Valuar, MDE
Telefon: 9810 1435
Mobil: 2024 7452
tm@johnfrandsen.dk

Læs mere

Få tilbud på finansiering af din drømmebolig

Bestil et finansieringstilbud

Køberkartotek

Få en mail når den ejendom du har søgt er ledig

Opret søgeagent

Vi lever af tilfredse kunder!

Hos John Frandsen A/S er tilfredse kunder vores topprioritet. Vi gør en ekstra indsats for dit boligsalg.

Bestil Salgsvurdering

Bestil en gratis salgsvurdering her

BESTIL
SALGSVURDERING!


Går du i salgstanker eller vil du vide hvad din bolig er værd?

Bestil en gratis salgsvurdering af din bolig i dag.
Bestil en gratis salgsvurdering her

Bestil salgsvurdering

Bestil fremvisning

Læs betingelserne her

Hent salgsopstillingVed at svare ja til ovenstående spørgsmål, giver jeg samtykke til, at Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen må anvende mine oplysninger til at kontakte mig med nyheder, informationer, tilbud og markedsføring af ydelser inden for ejendomsrelaterede områder via elektronisk post, herunder e-mail og sms, telefon eller brev. Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen videregiver ikke mine oplysninger til tredjemand, og samtykket kan altid tilbagekaldes via e-mail til randers@johnfrandsen.dk.

Kontakt mægler

Læs betingelserne her

Tilmeld åbent hus

Læs betingelserne her