Nyhed

FLOT VILLA - ALTERNATIVT FRITIDSHUS NÆR VESTERHAVET

- Central beliggenhed tæt på havet og byens øvrige faciliteter.
- Helårs/Fritidsbolig du bestemmer selv! 103m2. i to plan
- Flotte rapporter foreligger!
- Udskiftet - Tag, vinduer, køkken og renoveret bad. Energimærke: D
 
Velkommen til Stormgade 12, en dejlig oase, hvor denne flotte ejendom står klar til at agere jeres nye hjem eller fritidsbolig.
 
Vi er ankommet til et charmerende område i Harboøre, en skøn, lille by, der straks tryllebinder jer med sin hyggelige atmosfære og venlige naboskab. Dagligdagens nødvendigheder klarer I nemt, for byen byder på både skole, daginstitution og gode fritidsaktiviteter i Harboøre Centret. Alt er lige ved hånden, men det bedste er nu den omkransende natur, der lokker med åbne vidder og bølgebrus ved Vesterhavet, så I kan nyde friluftslivet hver eneste dag. Beliggenheden er ideel for den lille familie, enkeltpersonen eller parret, unge såvel som seniorer, der ønsker et dejligt hjem eller det helt rigtige fritidshus - ejendommen er nemlig et super godt og prisvenligt alternativ til et sommerhus.
 
Det er et charmerende hus på 118 etagemeter, der venter jer på adressen - rigeligt til et dejligt hjem eller en stor fritidsbolig, hvor der er plads til både børn og voksne. Huset er oprindeligt opført i 1950, men det er tydeligt, at det løbende er vedligeholdt, så det fremtræder flot og indflytningsklart. Her er bl.a. skiftet tag huset står med en pæn, velholdt facade, som skaber det helt rigtige førstehåndsindtryk.
 
Bag hoveddøren er huset ligeledes opdateret med nyere køkken og badeværelse, som begge er opført i klassiske og tidløse elementer, som klæder ejendommens gennemgående udtryk helt perfekt. I forbindelse til køkkenet ligger to flotte stuer med morgensol fra de østvendte vinduer og direkte udgang til terrassen, så I nemt kan udskifte indeliv med udeliv. Via den elegante trappe bevæger vi os videre op på 1. salen, som i dag er dedikeret til endnu en stue og et værelse, men hvor I også nemt kan etablere et ekstra værelse, hvis I eksempelvis drømmer om familieforøgelse. Huset er charmerende og indbydende, standen er super fin og der er ikke en finger at sætte på indretningen.
 
Som kronen på værket venter der jer en dejlig, nem have - jeres private oase, som hurtigt indbyder til at slænge sig i hængekøjen, mens ungerne boltrer sig på plænen. Terrassen danner et hyggeligt samlingspunkt i udelivet og det er ikke svært at forestille sig, hvordan livet kan nydes i fulde drag i omgivelser som disse. Hvad end I søger et godt hjem eller en fritidsbolig, så er denne skønne villa det oplagte valg.
Læs mere
 • Boligareal: 103 m²
 • Grundareal: 598 m²
 • Kælderareal: 8 m²
 • Byggeår: 1950
 • Værelser: 4
 • Energimærke: D
 • Kontant: 450.000 kr.
 • Ejerudg. pr. md.: 993
 • Sagsnr: DB0160000116
 • Bestil salgsvurdering
 • Hent salgsopstilling
 • Bestil fremvisning
 • Kontakt mægler
Torben Sørensen

Har du spørgsmål, så kontakt mig

Torben Sørensen

Daglig leder & ejendomsmægler, MDE
Telefon: 9782 2900
Mobil: 2099 1799
ts@johnfrandsen.dk

Læs mere

Køberkartotek

Få en mail når den ejendom du har søgt er ledig

Opret søgeagent

Vi lever af tilfredse kunder!

Hos John Frandsen A/S er tilfredse kunder vores topprioritet. Vi gør en ekstra indsats for dit boligsalg.

Bestil Salgsvurdering

Mæglersamarbejde i Spanien

Drømmer du om en bolig og en livsstil på den spanske solkyst?

Læs mere

Bestil en gratis salgsvurdering her

BESTIL
SALGSVURDERING!


Går du i salgstanker eller vil du vide hvad din bolig er værd?

Bestil en gratis salgsvurdering af din bolig i dag.
Bestil en gratis salgsvurdering her

Bestil salgsvurdering

Bestil fremvisning

Læs betingelserne her

Hent salgsopstillingVed at svare ja til ovenstående spørgsmål, giver jeg samtykke til, at Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen må anvende mine oplysninger til at kontakte mig med nyheder, informationer, tilbud og markedsføring af ydelser inden for ejendomsrelaterede områder via elektronisk post, herunder e-mail og sms, telefon eller brev. Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen videregiver ikke mine oplysninger til tredjemand, og samtykket kan altid tilbagekaldes via e-mail til randers@johnfrandsen.dk.

Kontakt mægler

Læs betingelserne her

Tilmeld åbent hus

Læs betingelserne her