Nyhed

Vejlby Klit 203, Vejlby, 7673 Harboøre

Se store billeder Billeder Plantegning Kort

ARKITEKTONISK PERLE VED VESTERHAVET

Velkommen til Vikingeskibet, hvor solnedgang, fugleliv og smuk natur kan betragtes fra første parket.
 
Vi træder indenfor til dette pragtfulde veldisponerede fritidshus, hvor vi overvældelse af den flotte stue, med de synlige bjælker der klæder husets gennemgående udtryk. Det smukke lysindfald og loft til kip tildeler rummet en charmerende luftighed og giver en helt særlig stemning. Huset er godt isoleret og vil kunne bruges året rundt - også om vinteren. Endelig byder muligheden sig for at holde juleaften med stort juletræ til kip og med sovende børnebørn rundt om træet. Stuen tilbyder mange forskellige stemninger og kan dermed samle familien om forskellige interesser. Nogle vil læse, andre vil spille kort og nogle vil måske bare nyde at betragte brændeovnen. Her er plads til alle. Vi bevæger videre os op ad trappen til hemsen, som præsenterer os for en fin ekstra stue med udgang til terrassens fantastiske udsigt til klitterne og det kuperede terræn. Man kan endda sommetider se helt til Ferringsø! Derudover byder fritidshuset på to dejlige værelser, et skønt køkken i forlængelse af stuen og et badeværelse med vaskemaskine.
 
Ejendommen er fra 1983 og har en grundstørrelse på 1.226 m2, som fordeler sig på den sydvendte terrasse, den overdækkede terrasse og den omkringliggende have. Haven er dejlig tillukket, hvor der i klitroserne findes hyggelig oase, som I kan opholde jer helt privat uden beskuelse fra nysgerrige naboer. Ejendommen har fået nyt tag 2016 og har også ny dejlig terrasse. Derudover indeholder ejendommen et skur, som kan anvendes til opbevaring.
 
Med kun 300 meter til Vesterhavet og egen udsigt over storslået natur får I ikke en meget bedre idyllisk beliggenhed end denne! Området byder på gode legepladser, smukke udkigsposter, Vejlby Put and Take Minigolf og mange flere naturskønne oplevelser. I nærområdet er Vejlby Klit strand blot 800 m væk, som er oplagt at besøge om sommeren! Samtidig finder I den lokale købmand blot 500 m væk, hvis I lige mangler lidt ekstra. Midt i al naturen kan behovet for en aften i byen opstå - i dette tilfælde, så tag da toget fra Victoria Street Station til de gode restauranter og autentiske miljøer i Thyboørn eller Lemvig. Det er kvalitetstestet af turisterne - se blot deres anmeldelser! Efter en lang dag ude, enten i naturen eller i byen, er det altid rart at vende hjem i trygge omgivelser, hvor solen og et glas hvidvin kan nydes fra hemsens terrasse.
 
Skål og velkommen!
Læs mere
 • Boligareal: 112 m²
 • Grundareal: 1226 m²
 • Byggeår: 1983
 • Værelser: 4
 • Energimærke:
 • Kontant: 965.000 kr.
 • Ejerudg. pr. md.: 1.081
 • Sagsnr: DB0160000195
 • Bestil salgsvurdering
 • Hent salgsopstilling
 • Bestil fremvisning
 • Kontakt mægler
Jens Christian Krogh

Har du spørgsmål, så kontakt mig

Jens Christian Krogh

Ejendomsmægler, MDE
Telefon: 9782 2900
Mobil: 2099 4748
jc@johnfrandsen.dk

Læs mere

Køberkartotek

Få en mail når den ejendom du har søgt er ledig

Opret søgeagent

Vi lever af tilfredse kunder!

Hos John Frandsen A/S er tilfredse kunder vores topprioritet. Vi gør en ekstra indsats for dit boligsalg.

Bestil Salgsvurdering

Mæglersamarbejde i Spanien

Drømmer du om en bolig og en livsstil på den spanske solkyst?

Læs mere

Bestil en gratis salgsvurdering her

BESTIL
SALGSVURDERING!


Går du i salgstanker eller vil du vide hvad din bolig er værd?

Bestil en gratis salgsvurdering af din bolig i dag.
Bestil en gratis salgsvurdering her

Bestil salgsvurdering

Bestil fremvisning

Læs betingelserne her

Hent salgsopstillingVed at svare ja til ovenstående spørgsmål, giver jeg samtykke til, at Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen må anvende mine oplysninger til at kontakte mig med nyheder, informationer, tilbud og markedsføring af ydelser inden for ejendomsrelaterede områder via elektronisk post, herunder e-mail og sms, telefon eller brev. Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen videregiver ikke mine oplysninger til tredjemand, og samtykket kan altid tilbagekaldes via e-mail til randers@johnfrandsen.dk.

Kontakt mægler

Læs betingelserne her

Tilmeld åbent hus

Læs betingelserne her