Købsaftale underskrevet

Rosenvænget 3, 7620 Lemvig

Se store billeder Billeder Plantegning Kort

SPÆNDENDE VILLA CENTRALT I LEMVIG

På Rosenvænget 3 fanger jeres blikke straks denne fine ejendom - et charmerende byggeri med et betagende ydre, som adskiller sig fra de øvrige villaer i kvarteret. Nu kan den blive jeres, og hvilket fornøjelse bliver det ikke at overtage nøglerne til en dejlig villa med den helt rigtige beliggenhed.
 
Bilen kan I parkere i carporten, inden børnene løber om i baghaven og hurtigt forvandler den grønne oase til deres legeplads, hvor der kan dystes i boldspil, lege gemmeleg i de mange kroge og vandkamp på de lune sommerdage. Alt imens danner terrasserne og de store altaner samlingspunktet i udelivet, hvor I vil nyde at tilbringe tiden med middage i det fri, kortspil, familiehygge og ren og skær livsnyderi.
 
Vi bevæger os indenfor, hvor huset fordeler sig over to plan. Stueetagen indeholder to gode soveværelser, et bryggers og badeværelse med separat bruseniche, imens 1. salen står klar til at samle jer i det åbne køkken-alrum og den hyggelige tv-stue. En planløsning som denne er skabt til et dejligt familieliv, hvor der er plads til at trække sig tilbage i eget værelse og samtidig masser af plads til at være sammen i leverummene. Køkkenet indbyder til fælles madlavning og hyggelige samtaler om bordet, og senere kan I slænge jer i sofaen til en god film og lidt fredagsslik. Bedst af alt, så er hele huset i super fin stand, så I kan flytte ind og føle jer hjemme uden at løfte en finger. Der er dog også mulighed for at sætte sit eget præg på hjemmet, hvis I vil det, og I kan endvidere bruge tv-stue som et ekstra værelse, hvis I drømmer om familieforøgelse. Mulighederne er mange, men en ting er sikker: her vil I elske at bo.
 
Med adresse på Rosenvænget 3 kan I se frem til at bo centralt i Lemvig - en skøn by med en hyggelig atmosfære og et charmerende gadebillede, hvor spisesteder, cafeer og specialbutikker bidrager til den fine stemning. Her har I det hele lige ved hånden - også byens handlemuligheder, uddannelses- og daginstitutioner samt fritidsaktiviteter, så I aldrig skal mangle noget. Byens liv udskifter I også nemt med naturen ved Lemvig Havn og de grønne vidder, der breder sig i nærområdet og indbyder til friluftsliv. Her er tale om en kompromisløs beliggenhed.
Læs mere
 • Boligareal: 132 m²
 • Grundareal: 679 m²
 • Kælderareal: 66 m²
 • Byggeår: 1939
 • Værelser: 5
 • Carport: Ja
 • Energimærke: D
 • Kontant: 1.495.000 kr.
 • Ejerudg. pr. md.: 1.332
 • Sagsnr: DB0160000211
 • Bestil salgsvurdering
 • Hent salgsopstilling
 • Bestil fremvisning
 • Kontakt mægler
Torben Sørensen

Har du spørgsmål, så kontakt mig

Torben Sørensen

Daglig leder & ejendomsmægler, MDE
Telefon: 9782 2900
Mobil: 2099 1799
ts@johnfrandsen.dk

Læs mere

Køberkartotek

Få en mail når den ejendom du har søgt er ledig

Opret søgeagent

Vi lever af tilfredse kunder!

Hos John Frandsen A/S er tilfredse kunder vores topprioritet. Vi gør en ekstra indsats for dit boligsalg.

Bestil Salgsvurdering

Mæglersamarbejde i Spanien

Drømmer du om en bolig og en livsstil på den spanske solkyst?

Læs mere

Bestil en gratis salgsvurdering her

BESTIL
SALGSVURDERING!


Går du i salgstanker eller vil du vide hvad din bolig er værd?

Bestil en gratis salgsvurdering af din bolig i dag.
Bestil en gratis salgsvurdering her

Bestil salgsvurdering

Bestil fremvisning

Læs betingelserne her

Hent salgsopstillingVed at svare ja til ovenstående spørgsmål, giver jeg samtykke til, at Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen må anvende mine oplysninger til at kontakte mig med nyheder, informationer, tilbud og markedsføring af ydelser inden for ejendomsrelaterede områder via elektronisk post, herunder e-mail og sms, telefon eller brev. Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen videregiver ikke mine oplysninger til tredjemand, og samtykket kan altid tilbagekaldes via e-mail til randers@johnfrandsen.dk.

Kontakt mægler

Læs betingelserne her

Tilmeld åbent hus

Læs betingelserne her