Nyhed

Vinkelhagevej 47, Heldum, 7620 Lemvig

Se store billeder Billeder Se boligvideo Plantegning Kort

LYS OG CHARMERENDE FERIELEJLIGHED I LEMVIG

Nu kan drømmen om ferie, fryd og gammen blive realiseret i denne charmerende ferielejlighed, der emmer af dansk sommerhusstemning lige fra boligens gulve over træbeklædte vægge til lejlighedens brændeovn. Ja, det hele er her – også beliggenheden, som I får direkte ud til Lemvig Marina.
 
Feriepletten består af et køkken-alrum i forbindelse med to stuer til hver side, et værelse og et badeværelse. De åbne opholdsarealer skriger ferie, for her knyttes I helt naturligt sammen, og med en HETA-brændeovn i midten er der kræset for stemningen med salig knitren i ørene. Med en Panasonic varmepumpe er det hele som man kunne ønske sig. Det opdaterede og flotte køkken med opvaskemaskine giver plads til alt det nødvendige, og sommersalaten kan nydes på spisebordet såvel som ude på terrassen. På begge sider af køkkenet modtager stuerne et fantastisk lysindfald fra store vinduespartier, og derved kan I glædes over et lysindfald, der udvider hele lejligheden. Her er god plads til ro og hygge, hvor pæne møbler og inventar allerede giver et fint udtryk, der er lige til at nyde. Den anden stue giver lejligheden mange anvendelsesmuligheder, hvad enten det bliver til at nyde morgensolen med den direkte udgang til terrassen, hvor morgenbrødet kan nydes, eller om det er ekstraværelset til børnene eller gæsterne. Jeres eget værelse byder også på træbeklædte vægge og skydedør i bedste 70’er-stil; det hele ganske lyst, indbydende og rummeligt. Slutteligt er der heller ikke en finger at sætte på badeværelset, som I får i en absolut skøn størrelse med grå fliser i et helt enkelt udtryk med bruseniche for enden.
 
Hele herligheden er opført i 1977 – derfor den charmerende sommerhusstemning. I får en dejlig udsigt til marinaen og over legepladser, og stueplanet med gode terrasser udvider helt af sig selv opholdsarealerne, hvor I altså både får glæde af morgen-, eftermiddags- og aftensol. Det er virkelig ikke dårligt! Desuden er boligen tilmeldt udlejning.
 
I er tæt på centerbygningen med svømmehal mv., og dagen kan med fordel starte med en helt rolig slentretur med maritim stemning og den første kaffekop i hånden. Her er dejlige grønne arealer og en tilhørende luftig atmosfære, der virkelig inviterer til udeliv under åben himmel og varm sommersol på skuldrene. Vinkelhage Strand byder på alt fra blåt flag, kiosk, toilet og tilmed mulighed for windsurfing. Alt dette med godt to kilometer ind til Lemvig, hvor indkøb, smagsoplevelser og byliv er i vente.
 
Alt i alt et skøn bud på jeres helt eget helle, hvor roen kan få lov at sænke sig med en atmosfære, der helt af sig selv påbyder jer afslapning hele vejen igennem.
Læs mere
 • Boligareal: 49 m²
 • Grundareal: 52506 m²
 • Byggeår: 1977
 • Værelser: 3
 • Energimærke:
 • Kontant: 745.000 kr.
 • Ejerudg. pr. md.: 2.044
 • Sagsnr: DB0160000364
 • Bestil salgsvurdering
 • Hent salgsopstilling
 • Bestil fremvisning
 • Kontakt mægler
Torben Sørensen

Bestil en gratis salgsvurdering

Torben Sørensen

Daglig leder & ejendomsmægler, MDE
Telefon: 9782 2900
Mobil: 2099 1799
ts@johnfrandsen.dk

Læs mere

Køberkartotek

Få en mail når den ejendom du har søgt er ledig

Opret søgeagent

Vi lever af tilfredse kunder!

Hos John Frandsen A/S er tilfredse kunder vores topprioritet. Vi gør en ekstra indsats for dit boligsalg.

Bestil Salgsvurdering

Mæglersamarbejde i Spanien

Drømmer du om en bolig og en livsstil på den spanske solkyst?

Læs mere

Bestil en gratis salgsvurdering her

BESTIL
SALGSVURDERING!


Går du i salgstanker eller vil du vide hvad din bolig er værd?

Bestil en gratis salgsvurdering af din bolig i dag.
Bestil en gratis salgsvurdering her

Bestil salgsvurdering

Bestil fremvisning

Læs betingelserne her

Hent salgsopstillingVed at svare ja til ovenstående spørgsmål, giver jeg samtykke til, at Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen må anvende mine oplysninger til at kontakte mig med nyheder, informationer, tilbud og markedsføring af ydelser inden for ejendomsrelaterede områder via elektronisk post, herunder e-mail og sms, telefon eller brev. Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen videregiver ikke mine oplysninger til tredjemand, og samtykket kan altid tilbagekaldes via e-mail til randers@johnfrandsen.dk.

Kontakt mægler

Læs betingelserne her

Tilmeld åbent hus

Læs betingelserne her