Søhalevej 2, Hvilsom, 9500 Hobro

Se store billeder Billeder Se boligvideo Plantegning Kort

Klassisk murstensvilla med flot søkig

Denne smukke murermestervilla ligger roligt og trygt i landsbyen Hvilsom – med den fineste søudsigt. Det her er det perfekte sted for førstegangskøberne, der drømmer om at sætte sit eget præg på en klassisk ejendom.

I skal sætte kursen mod Søhalevej 2, og ejendommen, som nu kan blive jeres, har prydet adressen siden 1945. Først og fremmest venter en 960 kvadratmeter stor grund, hvor særligt baghaven ligger helt ugeneret med en rolig og hyggelig atmosfære. Den er primært anlagt med græs og grøn beplantning, som kræver minimal pasning og pleje; og samtidig venter en hævet træterrasse, der bades i morgen-, formiddags- og eftermiddagssolen.

Ejendommen er opført med klassisk arkitektur, og den røde stenfacade toppes med et flot tegltag. I stueetagen bydes I indenfor i den hall-lignende entré, og der er videre til to stuer en suite, som uden tvivl udgør boligens samlingspunkt. Og i åben forbindelse ligger det moderne og funktionelle køkken med direkte udgang til terrassen og haven. På etagen venter også et badeværelse, mens 1. salen samlet set byder på 3 værelser og en stue/multirum. Planløsningen afsluttes med kælderetagen, og den indeholder et vaskerum, depotrum, fyrrum med Blackstar pillebrændeovn samt to disponible rum. Boligen har mange kvaliteter og egenskaber, og den giver tilmed mulighed for, at I kan modernisere og på den måde etablere præcis det hjem, I har gået og drømt om.

Beliggenheden er, som tidligere nævnt, rolig, hyggelig og tryg. Udsigten over søen skaber en helt særlig atmosfære, og I befinder jer selvfølgelig også i 1. parket til dejlige gåture i den omkringliggende natur. I Hvilsom har I både friskole og fribørnehave, og dertil kommer kulturhuset og kirke. Der er desuden kun 10 kilometer til Hobro, ligesom den korte og nemme afstand til motorvejen er ideel for pendleren.

Vi byder jer gerne på en fremvisning, så I selv kan opleve denne skønne rødstensvilla.


Læs mere
 • Boligareal: 145 m²
 • Grundareal: 960 m²
 • Kælderareal: 90 m²
 • Byggeår: 1945
 • Værelser: 6
 • Energimærke: G
 • Kontant: 565.000 kr.
 • Ejerudg. pr. md.: 1.424
 • Sagsnr: HBV20040
 • Bestil salgsvurdering
 • Hent salgsopstilling
 • Bestil fremvisning
 • Kontakt mægler
Allan Myrup

Har du spørgsmål, så kontakt mig

Allan Myrup

Ejendomsmægler, MDE
Telefon: 9851 2026
Mobil: 3095 5161
am@johnfrandsen.dk

Læs mere

Få tilbud på finansiering af din drømmebolig

Bestil et finansieringstilbud

Køberkartotek

Få en mail når den ejendom du har søgt er ledig

Opret søgeagent

Vi lever af tilfredse kunder!

Hos John Frandsen A/S er tilfredse kunder vores topprioritet. Vi gør en ekstra indsats for dit boligsalg.

Bestil Salgsvurdering

Bestil en gratis salgsvurdering her

BESTIL
SALGSVURDERING!


Går du i salgstanker eller vil du vide hvad din bolig er værd?

Bestil en gratis salgsvurdering af din bolig i dag.
Bestil en gratis salgsvurdering her

Bestil salgsvurdering

Bestil fremvisning

Læs betingelserne her

Hent salgsopstillingVed at svare ja til ovenstående spørgsmål, giver jeg samtykke til, at Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen må anvende mine oplysninger til at kontakte mig med nyheder, informationer, tilbud og markedsføring af ydelser inden for ejendomsrelaterede områder via elektronisk post, herunder e-mail og sms, telefon eller brev. Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen videregiver ikke mine oplysninger til tredjemand, og samtykket kan altid tilbagekaldes via e-mail til randers@johnfrandsen.dk.

Kontakt mægler

Læs betingelserne her

Tilmeld åbent hus

Læs betingelserne her