Bremdalvej 2, 7600 Struer

Se store billeder Billeder Plantegning Kort

LØBENDE VEDLIGEHOLDT FAMILIEVILLA MED UDSIGT

Er boligsøgningen gået på grund, fordi løbende renoverede familievillaer, der både har bevaret sjæl og charme og integreret moderne løsninger, ikke hænger på træerne? Må vi præsentere jer for denne skønne villa, der hører hjemme på Bremdalvej 2 og foruden en indflytningsklar indretning også kan prale af en dejlig udsigt mod Kilen.

Her er tale om en hjørneejendom fra 1982, men trods de snart 40 år på bagen, bærer den præg af løbende vedligeholdelse, så den stråler i efterårssolen. Med bilen parkeret i den integrerede garage, folder matriklens 1.047 m2 sig ud med pompt og pragt. En grøn have omkranset af nemme bede bliver hurtigt scene for vandkampe og snemandsbyggeri, mens den hævede fliseterrasse mod syd i niveau med stueplan glæder sig til at danne ramme omkring udendørsmiddage i stor stil.

Ja, udearealerne er vel nok vidunderlige, men det er intet imod den løbende vedligeholdte indretning. Vi har at gøre med 209 kvadratmeter fordelt over stueplan, og dertil kommer den meget anvendelige kælder, som om muligt åbner mulighederne på endnu videre gab. Først kigger vi på overetagen. Med en planløsning bestående af entré, køkkenalrum, stue, fire værelser, kontor/spisestue, badeværelse, bryggers og WC er der gennemgående styr på sagerne, og så er der naturligvis underetagen med flere disponible rum og vaskerum.

Næsten hele vejen igennem fremstår huset indflytningsklart og tidløst. I det rummelige køkken med landlige fronter og alt i hårde hvidevarer er der masser af plads til madlavningen med store armbevægelser, og det rustikke flisegulv skaber en naturlig sammenhæng til alrummet, entréen og bryggerset. Samtidig kan det voluminøse stuemiljø med store vinduespartier og brændeovn agere samlingspunkt for familiehyggen, og så giver de fire regulære værelser og kontoret/spisestuen naturligvis plads til, at familien på fem uden problemer kan føle sig hjemme.

Vi befinder os i satellitbyen Bremdal, der ligger 1,5 km fra Struer som et hyggeligt, lokalt miljø med masser af spændende faciliteter såsom kajakklub, badestrand og en bred vifte af butikker. Når det kommer til daginstitutioner, skoler og indkøb nås det hele i cykelafstand, mens der fra byen er direkte kørsel mod bl.a. Holstebro.

Velkommen!


Læs mere
 • Boligareal: 209 m²
 • Grundareal: 1047 m²
 • Kælderareal: 73 m²
 • Byggeår: 1982
 • Værelser: 5
 • Energimærke: C
 • Kontant: 2.335.000 kr.
 • Ejerudg. pr. md.: 2.589
 • Sagsnr: HSBV2143
 • Bestil salgsvurdering
 • Hent salgsopstilling
 • Bestil fremvisning
 • Kontakt mægler
Philip Kjærgaard

Har du spørgsmål, så kontakt mig

Philip Kjærgaard

Ejendomsmægler, MDE
Telefon: 9740 2010
Mobil: 5240 4272
pk@johnfrandsen.dk

Læs mere

Køberkartotek

Få en mail når den ejendom du har søgt er ledig

Opret søgeagent

Vi lever af tilfredse kunder!

Hos John Frandsen A/S er tilfredse kunder vores topprioritet. Vi gør en ekstra indsats for dit boligsalg.

Bestil Salgsvurdering

Mæglersamarbejde i Spanien

Drømmer du om en bolig og en livsstil på den spanske solkyst?

Læs mere

Bestil en gratis salgsvurdering her

BESTIL
SALGSVURDERING!


Går du i salgstanker eller vil du vide hvad din bolig er værd?

Bestil en gratis salgsvurdering af din bolig i dag.
Bestil en gratis salgsvurdering her

Bestil salgsvurdering

Bestil fremvisning

Læs betingelserne her

Hent salgsopstillingVed at svare ja til ovenstående spørgsmål, giver jeg samtykke til, at Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen må anvende mine oplysninger til at kontakte mig med nyheder, informationer, tilbud og markedsføring af ydelser inden for ejendomsrelaterede områder via elektronisk post, herunder e-mail og sms, telefon eller brev. Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen videregiver ikke mine oplysninger til tredjemand, og samtykket kan altid tilbagekaldes via e-mail til randers@johnfrandsen.dk.

Kontakt mægler

Læs betingelserne her

Tilmeld åbent hus

Læs betingelserne her