ÅBENT HUS med tilmelding
30/01-2022 10:00 - 14:00

Søndergade 20, 7600 Struer

Se store billeder Billeder Plantegning Kort

STORT, FLOT OG GENNEMRENOVERET BYHUS MIDT I STRUER

Helt centralt i Struer kan I nu bo charmerende ud over alle grænser i dette flotte og rummelige byhus fra 1920, der med veludnyttede kvadratmeter med en høj kælder og tilmed en dejlig gård med en skøn og solrig terrasse har ganske meget at byde på.
 
Hjemmet gør sig til med 161 kvadratmeter samt yderligere 34 i kælderen. Fra entréen folder kvadratmeterne sig videre ud på en stor stue, et køkken, et badeværelse og videre en gang, der giver adgang til forældreafdelingen med et stort soveværelse med adgang til et badeværelse. Ovenpå gemmer sig yderligere to værelser, som tilgås fra en luftig repos, og kælderen giver jer god plads til hverdagens praktikaliteter med en gang, et vaskerum og et depot. Her får I altså et gennemrenoveret hjem, der er lige til at flytte ind i, og I kan derfor allerede begynde at tænke indretning i de indbydende lokaler.
 
Det bliver klart i køkkenet, hvor et gavmildt lysindfald virkelig åbner rummet og roligt gør opmærksom på sig selv og rummets kvaliteter såsom et flot køkken og et tilhørende lækkert sildebensgulv; tilmed afsluttet af en roset i loftet som en prik over i’et. Den åbne forbindelse skaber et velfungerende familiehjem, hvor I får god plads til et langt spisebord og videre plads til et stort sofaarrangement. Værelserne går ikke på kompromis på rummeligheden, der giver god mulighed for at trække sig tilbage – dette understreges af forældreafdelingens badeværelse med plads til spabad – og med to badeværelser kan de travle morgener let og elegant flyde afsted. Kælderen runder hjemmet fornemt af, og her bliver det tydeligt, at der gennemgående er kælet for hjemmet: Her mangler ikke noget.
 
Nye vinduer understreger hjemmets velholdthed hele vejen rundt, og bedre bliver det blot af, at I får en solrig sydvestvendt terrasse. Her kan I med fordel bringe køkkenets resultater ud i de lune måneder, hvor I, på trods af den centrale beliggenhed, virkelig kan nyde et behageligt pusterum i den rolige gård. I finder ydermere et lille græsareal, hvor I ugeneret kan tulle rundt, og også køretøjet bliver tilgodeset, hvor det kan stå tørt og godt under carporten.
 
Den centrale beliggenhed lader jer naturligvis have det hele lige ved hånden. Det gælder både fornødenheder såsom indkøb, som I finder 400 meter fra hoveddøren, og videre kan I på gåben ramme både station og skoler på få minutter. Jeres nærmiljø byder rigtignok på fryd og gammen i de charmerende gader, hvor nogle af Struers ældre boliger og gågade giver charme i hverdagen. Ad samme linje følger derfor et væld af muligheder, hvad enten det er butikkerne eller midtbyens smagsoplevelser, der trækker mest.
 
En unik mulighed for at bo stort og centralt. Søndergade 20 har sådan set det hele, og vi glæder os til at lade jer mærke hjemmets og områdets charme.
Læs mere
 • Boligareal: 161 m²
 • Grundareal: 292 m²
 • Kælderareal: 34 m²
 • Byggeår: 1920
 • Værelser: 9
 • Carport: Ja
 • Energimærke: D
 • Kontant: 1.395.000 kr.
 • Ejerudg. pr. md.: 1.409
 • Sagsnr: HSBV22111
 • Tilmeld åbent hus
 • Bestil salgsvurdering
 • Hent salgsopstilling
 • Bestil fremvisning
 • Kontakt mægler
Philip Kjærgaard

Bestil en gratis salgsvurdering

Philip Kjærgaard

Ejendomsmægler, MDE
Telefon: 9740 2010
Mobil: 5240 4272
pk@johnfrandsen.dk

Læs mere

Køberkartotek

Få en mail når den ejendom du har søgt er ledig

Opret søgeagent

Vi lever af tilfredse kunder!

Hos John Frandsen A/S er tilfredse kunder vores topprioritet. Vi gør en ekstra indsats for dit boligsalg.

Bestil Salgsvurdering

Mæglersamarbejde i Spanien

Drømmer du om en bolig og en livsstil på den spanske solkyst?

Læs mere

Bestil en gratis salgsvurdering her

BESTIL
SALGSVURDERING!


Går du i salgstanker eller vil du vide hvad din bolig er værd?

Bestil en gratis salgsvurdering af din bolig i dag.
Bestil en gratis salgsvurdering her

Bestil salgsvurdering

Bestil fremvisning

Læs betingelserne her

Hent salgsopstillingVed at svare ja til ovenstående spørgsmål, giver jeg samtykke til, at Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen må anvende mine oplysninger til at kontakte mig med nyheder, informationer, tilbud og markedsføring af ydelser inden for ejendomsrelaterede områder via elektronisk post, herunder e-mail og sms, telefon eller brev. Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen videregiver ikke mine oplysninger til tredjemand, og samtykket kan altid tilbagekaldes via e-mail til randers@johnfrandsen.dk.

Kontakt mægler

Læs betingelserne her

Tilmeld åbent hus

Læs betingelserne her