Unik herskabsvilla


Velkommen til Doktor Alle 8 i Spentrup - en helt unik bolig med en fortid og historie, som lægehus.
Villaen rummer så mange gennemgående og spændende detaljer, som man igennem årene har valgt at bevare, for at bibeholde den originale charme - helt klart et besøg værd!
 
I bliver budt indenfor i entréen, hvor den 240 kvadratmeter store villa, udfolder sig fra. Her finder I adgang til 1.salen, samt bliver mødt af en rummelig atmosfære. Fra entréen er der adgang til husets fordelingsgang. Fra fordelingsgangen finder I et badeværelse, en baggang samt villaens køkken med spiseplads. På den anden side af fordelingsgangen åbner huset sig virkeligt op med hele smukke 3 stuer, med udsigt til haven fra alle 3. Her bliver altså skabt et fantastisk lysindfald, i og med alle 3 stuer er indrettet m. store sprossede vinduer og døre. Bag stuerne er villaen indrettet med et værelse samt kontor.
 
Går vi op på 1. salen kommer de gennemgående detaljer atter til syne. 1. salen byder på intet mindre end 4 værelser, hvoraf det ene soveværelse har egen balkon. Herfra kan I nyde morgenkaffen, roen og udsigten. I 3 af værelserne er der indbygget skabsplads. Blandt de mange rum på 1. salen er der et badeværelse med badekar, bruseniche, gode opbevaringsmuligheder og et disponibelt rum.
 
I får hele 3.730 kvadratmeter grund at boltre jer på. Haven byder op til hygge, leg og sjov blandt dens mange kroge, hjørner, træer og buske. Baghaven åbner sig med grønne arealer samt drivhus, køkkenhave og meget mere.
Til villaen får i en fin tredobbelt garage med redskabsrum og værksted på hele 120 kvm. Her er rigeligt med muligheder, hvadenten det er til hobby eller måske en erhvervsdrivende. Garagen kan nemt omdannes til ét stort rum, eller indrettes til netop Jeres formål. Dertil kommer en skøn overdækning hvor sommeren kan nydes. Endnu en charmerende historisk detalje som skal fremhæves, er den smukke allé der stadig er bevaret som en del af haven.
 
 
 
Læs mere
 • Boligareal: 240 m²
 • Grundareal: 0 m²
 • Kælderareal: 20 m²
 • Bygge-/ombygningsår: 1911/1967
 • Værelser: 10
 • Energimærke: D
 • Kontant: 2.745.000 kr.
 • Ejerudg. pr. md.: 2.535
 • Sagsnr: RVM0110
 • Bestil salgsvurdering
 • Hent salgsopstilling
 • Bestil fremvisning
 • Kontakt mægler
Jakob Thaudal

Har du spørgsmål, så kontakt mig

Jakob Thaudal

Ejendomsmægler, MDE
Telefon: 8646 9500
Mobil: 2892 2332
jat@johnfrandsen.dk

Læs mere

Få tilbud på finansiering af din drømmebolig

Klik her

Køberkartotek

Få en mail når den ejendom du har søgt er ledig

Opret søgeagent

Vi lever af tilfredse kunder!

Hos John Frandsen A/S er tilfredse kunder vores topprioritet. Vi gør en ekstra indsats for dit boligsalg.

Bestil Salgsvurdering

Bestil en gratis salgsvurdering her

BESTIL
SALGSVURDERING!


Går du i salgstanker eller vil du vide hvad din bolig er værd?

Bestil en gratis salgsvurdering af din bolig i dag.
Bestil en gratis salgsvurdering her

Bestil salgsvurdering

Bestil fremvisning

Læs betingelserne her

Hent salgsopstillingVed at svare ja til ovenstående spørgsmål, giver jeg samtykke til, at Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen må anvende mine oplysninger til at kontakte mig med nyheder, informationer, tilbud og markedsføring af ydelser inden for ejendomsrelaterede områder via elektronisk post, herunder e-mail og sms, telefon eller brev. Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen videregiver ikke mine oplysninger til tredjemand, og samtykket kan altid tilbagekaldes via e-mail til randers@johnfrandsen.dk.

Kontakt mægler

Læs betingelserne her

Tilmeld åbent hus

Læs betingelserne her