Skødshovedvej 11, Dejret, 8420 Knebel

Se store billeder Billeder Plantegning Kort

Vidunderlig hesteejendom

Midt i de smukke omgivelser i landet mellem Århusbugten og Kalø Vig, ligger denne vidunderlige hesteejendom.
 
Her kan du bo og leve livet i landlig idyl - omgivet af marker, skov og strandene, som indbyder til rideture og naturoplevelser til lands og til vands. Faciliteterne her er skræddersyet til hestefolket.
 
Selve ejendommen råder over et regulært stykke jord på godt 1,7 ha. Dette består blandt andet af en dejlig have, en god ridebane på 20 x 60 meter og et stort indhegnet areal, kuperet og med træer, hvor dyrene kan græsse og søge læ.
 
Den imponerende udhusbygning er opført i 2015. Her er der etableret indendørs ridebane og 8 hestebokse med korrekte mål og fuld loftshøjde. Her findes desuden et opvarmet sadelrum og foderrum. Her kan du endda holde kaniner og høns i de dertil indrettede huse. I fyrrummet har nuværende ejer installeret et nyt pillefyr i 2020. Sammen med solvarmeanlægget sikrer dette ejendommen en rigtig god varmeøkonomi.
 
Boligen har gennemgået en omfattende renovering over de senere år - næsten intet af den oprindelige bolig står tilbage. Ejerne har formået at renovere i en hyggelig, landlig og moderne stil. Her er fundet spændende indretningsmæssig løsninger og genbrugsmaterialer har fundet nyt liv, så huset trods total istandsættelse, stadig emmer af sjæl og charme.
 
Boligen er i dag indrettet som 2 selvstændige lejligheder. (BBR ikke er opdateret) Derfor egner boligen sig også godt til udlejning eller som flerfamiliesejendom. Omvendt er der også gode muligheder for, at lægge beboelsesarealerne sammen.
 
Lejlighed 1 indeholder: Entré, stort, rummeligt køkkenalrum med loft til kip, stue, gennemgangsværelse, to værelser, badeværelse med brus samt repos og værelse på 1. sal.
 
Lejlighed 2 indeholder: Entré, stort badeværelse med kar og muret bruseniche, lyst køkken i åben forbindelse med stue. 1.sal rummer et stort, lyst værelse. 
 
Drømmer du om livet på landet, hvor der er højt til himlen og plads til udfoldelser?
 
Drømmer du om et sted, hvor du kan bo dør om dør med dine dyr, og med den smukkeste natur lige i baghaven? Du behøver ikke lede længere. Velkommen til Skødshovedvej 11.
Læs mere
 • Boligareal: 205 m²
 • Grundareal: 17370 m²
 • Bygge-/ombygningsår: 1877/2015
 • Værelser: 4
 • Energimærke: C
 • Kontant: 2.995.000 kr.
 • Ejerudg. pr. md.: 2.099
 • Sagsnr: 35600000334
 • Bestil salgsvurdering
 • Hent salgsopstilling
 • Bestil fremvisning
 • Kontakt mægler
Maja Dahl Hansen

Bestil en gratis salgsvurdering

Maja Dahl Hansen

Ejendomsmægler, MDE
Telefon: 8639 5300
Mobil: 2892 8069
mdh@johnfrandsen.dk

Læs mere

Køberkartotek

Få en mail når den ejendom du har søgt er ledig

Opret søgeagent

Vi lever af tilfredse kunder!

Hos John Frandsen A/S er tilfredse kunder vores topprioritet. Vi gør en ekstra indsats for dit boligsalg.

Bestil Salgsvurdering

Mæglersamarbejde i Spanien

Drømmer du om en bolig og en livsstil på den spanske solkyst?

Læs mere

Bestil en gratis salgsvurdering her

BESTIL
SALGSVURDERING!


Går du i salgstanker eller vil du vide hvad din bolig er værd?

Bestil en gratis salgsvurdering af din bolig i dag.
Bestil en gratis salgsvurdering her

Bestil salgsvurdering

Bestil fremvisning

Læs betingelserne her

Hent salgsopstillingVed at svare ja til ovenstående spørgsmål, giver jeg samtykke til, at Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen må anvende mine oplysninger til at kontakte mig med nyheder, informationer, tilbud og markedsføring af ydelser inden for ejendomsrelaterede områder via elektronisk post, herunder e-mail og sms, telefon eller brev. Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen videregiver ikke mine oplysninger til tredjemand, og samtykket kan altid tilbagekaldes via e-mail til randers@johnfrandsen.dk.

Kontakt mægler

Læs betingelserne her

Tilmeld åbent hus

Læs betingelserne her