Nyhed

Møllegaarden 15, 6933 Kibæk

Se store billeder Billeder Plantegning Kort

Renoveret et-plans villa med flot søudsigt

De gode oplevelser står i kø på Møllegaarden 15, hvor I overtager nøglerne til en flot istandsat et-plans villa, der ligger for enden af en lukket stikvej med lækker udsigt til sø, hvor ænderne lever det gode liv. Her får I natur lige udenfor hoveddøren, og samtidig bor I midt i Kibæks familievenlige omgivelser, hvor I bliver næsten nabo til skole, hal og daginstitution, mens der ligeledes er kort vej til stationsbyens indkøbsmuligheder. Kibæk er en dejlig base, som står til rådighed med både daglige gøremål og naturskønne omgivelser, og så har I ikke mere end 15 minutter i bil til bylivet i Herning.
 
Jeres kommende hjem ligger trygt og godt som det sidste hus på det lukkede vænge, og her har det ligget siden opførelsen i 1976. Allerede ved første øjekast står det klart, at der er lagt kræfter i ejendommens løbende vedligeholdelse, og der venter jer en pæn og indbydende oplevelse såvel inde som ude. Huset ligger side om side med både en carport og et udhus til det praktiske. Derudover får I en grund på hele 1.020 kvadratmeter, så der er dejligt med luft omkring jer og rigelig plads til udelivet i den grønne have, hvor der er anlagt både en sydvestvendt terrasse og en skøn fliseterrasse i første parket til søen. I 2020 fik huset også selskab af en flot udestue på 30 m2, som giver jer et ekstra opholdsrum midt mellem inde- og udelivet; her er plads til at samle hele familien, ligesom der er lagt op til en stille stund med en kop kaffe og udsigt til søen.
 
Indendøre er den klassiske 70’er-villa forvandlet til et lyst og tidssvarende hjem, for de mange renoveringer har efterladt jer en moderne og indflytningsklar bolig. Diverse istandsættelser er løbende foretaget fra 2010 og frem til i dag. I blandt andet nyde synet af stilrene KVIK-elementer, flotte hvide træ/alu vinduer og et sort klassisk betontag. 
 
Boligens 159 kvadratmeter fordeler sig godt på bl.a. en rummelig entré, tre store værelser (med mulighed for at lave fire værelser) samt et gæstetoilet og et badeværelse, hvor indretningen domineres af rene linjer. Alt dette bindes sammen af et fantastisk opholdsmiljø, hvor køkken-alrum og stue smelter sammen og således giver jer et ægte leverum med plads til det moderne familieliv. Her kan I holde hinanden med selskab, selvom der på én gang forberedes aftensmad omkring køkkenøen, laves lektier ved spisebordet og slappes af i sofaen. 
 
Velkommen hjem til Møllegaarden 15.
Læs mere
 • Boligareal: 159 m²
 • Grundareal: 1020 m²
 • Byggeår: 1976
 • Værelser: 5
 • Carport: Ja
 • Energimærke: C
 • Kontant: 2.195.000 kr.
 • Ejerudg. pr. md.: 1.890
 • Sagsnr: 36760000496
 • Bestil salgsvurdering
 • Hent salgsopstilling
 • Bestil fremvisning
 • Kontakt mægler
Phillip Thusing Krogsgaard

Bestil en gratis salgsvurdering

Phillip Thusing Krogsgaard

Partner & Ejendomsmægler, MDE
Telefon: 8853 5446
Mobil: 2069 8061
ptk@johnfrandsen.dk

Læs mere

Køberkartotek

Få en mail når den ejendom du har søgt er ledig

Opret søgeagent

Vi lever af tilfredse kunder!

Hos John Frandsen A/S er tilfredse kunder vores topprioritet. Vi gør en ekstra indsats for dit boligsalg.

Bestil Salgsvurdering

Mæglersamarbejde i Spanien

Drømmer du om en bolig og en livsstil på den spanske solkyst?

Læs mere

Bestil en gratis salgsvurdering her

BESTIL
SALGSVURDERING!


Går du i salgstanker eller vil du vide hvad din bolig er værd?

Bestil en gratis salgsvurdering af din bolig i dag.
Bestil en gratis salgsvurdering her

Bestil salgsvurdering

Bestil fremvisning

Læs betingelserne her

Hent salgsopstillingVed at svare ja til ovenstående spørgsmål, giver jeg samtykke til, at Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen må anvende mine oplysninger til at kontakte mig med nyheder, informationer, tilbud og markedsføring af ydelser inden for ejendomsrelaterede områder via elektronisk post, herunder e-mail og sms, telefon eller brev. Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen videregiver ikke mine oplysninger til tredjemand, og samtykket kan altid tilbagekaldes via e-mail til randers@johnfrandsen.dk.

Kontakt mægler

Læs betingelserne her

Tilmeld åbent hus

Læs betingelserne her