Nyheder

2 virkeligheder på boligmarkedet

04.03.2024 | Artikel

Så har vi (endelig) taget hul på foråret, og vi glæder os alle over, at de lyse timer er blevet flere og at havens små forårsbebudere har meldt deres ankomst.

Foråret er også tiden, hvor vi ejendomsmæglere for alvor tager hul på året. Påsken kommer tidligt i år og traditionelt er det nu, at boligkøberne for alvor melder deres ankomst på boligmarkedet.

Når høje forventninger bliver overgået…

05.02.2024 | Artikel

Jeg gik ind i 2024 med høje forventninger og ambitioner. Med ro på renten, rekordlav arbejdsløshed og danskernes velpolstrede økonomi, synes jeg også at jeg havde noget at have min optimisme i.

Flyvende fart på ‘24!

02.01.2024 | Artikel

Er det kun mig, der synes at 2023 er gået hurtigt..? Jeg bliver selv helt forpustet, når jeg ser tilbage på det forløbne år. Der er sket mangt og meget, også indenfor min branche.

Da vi senest tog hul på et nyt år, var det hele lidt gråt, trist og op ad bakke. Dét har ændret sig ved dette årsskifte. Faktisk udviklede 2023 sig rigtig godt på boligmarkedet, og vi har oplevet den stærkeste afslutning på året jeg kan huske.

John Frandsen Randers forstærker teamet med erfaren norsk mægler

14.12.2023 | Nyhed

John Frandsen Randers har pr. 15. december 2023 ansat Marthe Brenden, som har 12 års erfaring fra Norges største og bedste ejendomsmæglere.

Et godt boligår rinder ud – og et endnu bedre på vej!

04.12.2023 | Artikel

2023 lakker mod enden og vi kan så småt begynde at se frem til at vende bladet til et nyt år. 2023 startede trist med høje energipriser, inflation, usikkerhed og ufred i verden. Det tror jeg gav mange noget at tænke over.

Katrine Fruelund ny ansat hos Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen

01.12.2023 | Nyhed

Det er en både kendt og lokalkendt profil, der tiltræder en stilling som salg og vurdering hos Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen i Randers. De fleste kender nok Katrine Fruelund som håndboldspiller på topplan, både i Randers HK, i udlandet og på landsholdet.

Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen åbner butik nr. 42 i Skive

23.11.2023 | Nyhed

John Frandsen består i dag af i alt 41 boligafdelinger og herudover særskilte erhvervs- og landbrugsafdelinger. Vi slår dørene op i Skive i januar 2024.

Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen åbner på velkendt mægleradresse i Skørping

10.11.2023 | Nyhed

Nu sker der igen vigtigt nyt hos Skørping Mægleren, der pr. 15. november bliver en del af Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen. Faktisk bliver Skørping afdeling nummer 41 i det store ejendomsmæglerfirma.

Boligmarkedet holder det høje tempo!

31.10.2023 | Artikel

Hvis du drømmer om et hurtigt boligsalg, skal du læse videre her! De nyeste tal på liggetid (den tid, det tager at sælge en bolig) er netop kommet, og de viser et boligmarked i rigtig fin form og med hurtigere salgstider.

De nye ejendomsvurderinger er kommet

03.10.2023 | Artikel

Når noget har været på vej i lang tid, har været forsinket undervejs og imødeset med en forventning kan man enten blive glædeligt overrasket eller lidt skuffet.

Boligsalget i klar fremgang!

06.09.2023 | Artikel

De nyeste tal for antallet af bolighandler er lige kommet – og det er positiv læsning! I juli måned i år blev der omsat 6.363 boliger i hele landet – og det er over 1.000 boliger mere end juli 2022. Det er en fremgang på knap 20%!! Man må sige at boligsalget i dén grad er tilbage på sporet.

Vinderen af konkurrencen i forbindelse med kundetilfredshedsundersøgelse 2023

25.08.2023 | Nyhed

Vinderen af konkurrencen om 6 flasker god rødvin blev Claus Pedersen og Hanne Aarestrup Jensen som har solgt sommerhus igennem John Frandsen Ebeltoft – hele tre gange faktisk..

Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen A/S fortsætter ekspansionen – Vil du med på vækstrejsen?

24.08.2023 | Nyhed

Er du ambitiøs og målrettet med din karriere, kan du nu blive ejendomsmægler eller partner i et af landets største ejendomsmæglerfirmaer.

Erfaren profil vender tilbage til John Frandsen A/S

17.08.2023 | Nyhed

Det er en gammel kending, der nu forstærker vores butikker i Aarhus-området. Anders Kovsted starter 15. august som afdelingsleder i vores nye butik i Løgten-Skødstrup, som dækker Aarhus C og arbejder tæt sammen med søsterafdelingen i Hinnerup.

Boligmarkedet blomstrede igennem hele sommeren

01.08.2023 | Artikel

Boligmarkedet har holdt tempo igennem sommerferieperioden, her i Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsens markedsområde. Det er også værd at bemærke, at udover at aktiviteten har været høj, er salgspriserne også stigende – det er bemærkelsesværdigt!

Sommerferien banker på – og det gør boligkøberne også…

04.07.2023 | Artikel

For år tilbage, var ferieperioden lig med stilstand på boligmarkedet, men ligesom med så meget andet, er det som om vi er på vej mod et slags “new normal”.

Jeg oplever tiden som meget uforudsigelig. For kort tid siden stod mange økonomer og meningsdannere og overbød hinanden om kommende ulykker og økonomiske udfordringer.

Sommer med sol og højtryk – og købsaftaler!

06.06.2023 | Artikel

For år tilbage var sommerperioden en lidt stille periode, men efterhånden som vi alle får mere fart på i hverdagene, bruger flere og flere ferieperioderne til at finde den næste bolig. Det betyder også, at vi hurtigt kan få afsluttet handlerne, når den rette bolig er fundet.

Boligmarkedet viser styrke og dommedag er aflyst

03.05.2023 | Artikel

Boligmarkedet er “godt stof”. Det er ikke tilfældigt at forventninger og prognoser for boligmarkedet fylder meget i både de trykte og elektroniske medier. Danmark er i høj grad en nation af boligejere, både nuværende og kommende, så det er jo helt naturligt at vi alle interesserer os for vores ofte største økonomiske aktiv.

Ejendomsmægler Torben Sørensen

Stor efterspørgsel på sommerhuse – og Flexboliger

12.04.2023 | Artikel

Den nyligt overståede påske har i høj grad bekræftet den tendens vi ejendomsmæglere også kunne se inden påske. Sommerhus-markedet har det godt, og efterspørgslen overstiger udbuddet af sommerhuse til salg.

Ejendomsmægler Nadja Fogh Madsen

Påsken er lige om hjørnet

04.04.2023 | Artikel

Påsken er en af hjørnestenene i vores fælles kultur, for nogen er det årets vigtigste højtid, for andre er det forårsfridage, som kan bruges med venner og familie. For os ejendomsmæglere er påsken også dejlig – dejlig travl!

John Frandsen opkøber Kolding Mægleren

Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen opkøber Kolding Mægleren

07.03.2023 | Nyhed

Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen har opkøbt Kolding Mægleren, hvor manden bag, Allan Poulsen, derfor tager sit store netværk og lokalkendskab med over til den større ejendomsmægler.

Ejendomsmægler Jakob Horn Arve

Det er blevet hverdag – heldigvis…

28.02.2023 | Artikel

Nu er det blevet hverdag, og den er da også nem at holde af. De seneste tal på antal bolighandler for januar 2023 viser endda en lille stigning i antal handler sammenlignet med januar 2019, der må siges at være det seneste “hverdags-år”.

Ejendomsmægler Michael Almsten

Projekt med 13 boliger solgt i Randers

02.02.2023 | Nyhed

Projekt på Paderup Mosevej ved Randers Storcenter er solgt til SØM ejendomme A/S fra Aarhus. Projektet består af 13 boliger, som er fuldt udlejede.

John Frandsen Odder team

På vej mod lyse tider

30.01.2023 | Artikel

Her på det sidste har du sikkert også lagt mærke til, at der er lyst lidt længere. Det giver altid fornyet energi, når vi får den første fornemmelse af, at foråret så småt er på vej.

John Frandsen Langå team

Hjerteligt velkommen 2023!

02.01.2023 | Artikel

Jeg tror faktisk mange virkelig vil byde 2023 hjerteligt velkommen. Jeg bliver selv helt forpustet, når jeg tænker på de 3 seneste år, der virkelig har givet udsving på stort set alle parametre.

John Frandsen Holstebro team

Tro på fremtiden!

06.12.2022 | Artikel

Mens jeg skriver disse linjer, er der helt mørkt udenfor. Vi har taget hul på den første vintermåned, og vi har da også allerede haft årets første frost og sne. Snart kan vi vinke farvel til et turbulent 2022.

John Frandsen Aalborg team

Høj hitrate på boligsalget!

01.11.2022 | Artikel

Du vil sikkert være enig i, at der kan være langt mellem de positive overskrifter om boligmarkedet. For langt, synes jeg faktisk…

John Frandsen Hjørring team

John Frandsen åbner afdeling nr. 39 i Hjørring

25.10.2022 | Nyhed

Det er et af Danmarks største ejendomsmæglerfirmaer, der nu slår dørene op til firmaets butik nummer 39 – og det bliver i Hjørring.

Efteråret er ankommet – Husk at tjekke dit hus

03.10.2022 | Artikel

Udover naturens flotte farver, den tykke trøje og indendørs hygge er der et par andre ting, du som husejer skal have styr på, inden efterårets nedbør og vinterens kulde for alvor sætter ind!

John Frandsen åbner butik nr. 37 i Tørring

30.09.2022 | Nyhed

John Frandsen A/S åbner ny ejendomsmæglerbutik d. 1. oktober 2022 beliggende i Tørring på adressen Bredgade 13.

John Frandsen slår dørene op for butik nr. 38 i Kjellerup

23.09.2022 | Nyhed

Den 1. oktober 2022 åbner Helle Kofod Ringgaard ny ejendomsmæglerbutik på adressen Søndergade 15 C – lige ved torvet i det centrale Kjellerup.

John Frandsen åbner 4 nye butikker

20.09.2022 | Nyhed

Appetit på sund vækst i ejendomsmæglerbranchen.

Boligkøberne er flyttet til provinsen

06.09.2022 | Artikel

Det er vist ingen hemmelighed, at renten på realkreditlån er steget gennem den seneste tid. Samtidig skal det så tilføjes, at den er steget fra et historisk lavt niveau, så værre er det så heller ikke.

Ny partner i John Frandsen

10.08.2022 | Nyhed

Helle Kofod Ringgaard er optaget som partner i firmaets afdeling i Bjerringbro.

Boligmarkedet blomstrede igennem hele sommeren

29.07.2022 | Artikel

Mange af os har efterhånden en godt brugt sommerferie billigt til salg… Det har på mange måder været en “normal” sommer ovenpå nogle mere kaotiske somre.

Sommer med højtryk på boligmarkedet

22.06.2022 | Artikel

Vi står på tærsklen til den danske sommer. Som bekendt kan den af og til være lidt lunefuld, men mon ikke vi alle kan glæde os til skyfri himmel og solskin.

Ny partner i John Frandsen

17.06.2022 | Nyhed

Helena Larsen er optaget som ny partner i firmaets afdeling i Løgstør og Aars.

Sommer med sol og højtryk
– og købsaftaler!

1.6.2022 | Artikel

Du kender vendingen ”Byger der går og kommer, det er den danske sommer” – tja – det er måske rigtigt, men solen skinner jo altid indimellem.

Nye partnere i John Frandsen

03.05.2022 | Artikel

Christian Nygaard og Nicklas Dohn er optaget som medejer og partnere i firmaets afdelinger i Norddjurs Kommune.

Ny partner i John Frandsen

8.04.2022 | Artikel

Danny Brok Hedegaard er optaget som medejer og partner i firmaets afdeling i Horsens

Glesborg-rekordår-hussalg

Hjertelig velkommen 2022

05.01.2022 | Artikel af Tom Madsen, Partner, Ejendomsmægler & Valuar

Vi har svært ved at begrænse optimismen. 2022 bliver endnu et godt år på boligmarkedet!

Partner i Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen

Ny ejerpartner i John Frandsen

22.12.2021 | Artikel

Jacob Laage Andersen er med virkning fra 1. januar 2022 indtrådt som partner

John Frandsen Silkeborg team

Butik nr. 35 åbner i Silkeborg

22.12.2021 | Artikel

Ambitionerne er store i Søhøjlandet, hvor vi nu åbner butik nummer 35 i Silkeborg.

Partner i Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen

Ny partner i John Frandsen

09.12.2021 | Nyhed

Vi har optaget Jeppe Thostrup som medejer og partner i firmaets afdelinger i Hobro og Mariager.